Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SIPTARSARAJLIJAHAHA Mora da su te negdje poklopili a nakim poslovima cim sa toliko zlobe govoris o uspjesnim privrednicima.
Ovo ne gospodin Scherlok Holmes ne bi mogao razriješiti. Ko je kriv niko nije kriv a čovjeka nema.
ma je?e ovdje lud zbunjenog
Ove niko ne moze zaustaviti. unistili put, skrenuli saobracaj, grade ruglo, poginuo covjek.. nista samo gradi jarane
Hadzo Ahmetspahic napravio stambeni objekat a u visini najviseg sprata pravi benzinsku pumpu. Divan spoj. Covjek je stvarno nadmasio hotel Sarajevo u N Gradu. Nema se ovdje sta komentirati. Zivjeli do sljedece havarije!
Sva mehanizcija mora imati upotrebnu dozvolu i atestirana....od čekića do najveće dizalice.
@DjangoDjulaga Vidis brate da kod nas ne mora. Gdje prestaje logika počinje Bosna.....
Upotrebna dozvola za 'cekic'? I onda se zalite da ima previse birokratije? Pa, koliko bi cinovnika tebalo da se izda dozvola za svaki cekic?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne smijem ni pomisliti kakav je tek kvalitet tih zgrada
zastita na radu se primjenjuje jedino kod ministara parlamentaraca i ostalih udarnika naime imaju fotelje anatomskih fotelja debele vunene cilime da im ne ozbu guzovi i podna grijanja i laptope sa zastitom na displeima
nose šljemove dok udaraju kamene temeljce ..... i to dok TV snima.
a i mi smo generalno neodgovorni, mi samo nosimo šljem i rukavice i cvike kod švabe na baušteli, a ovdje nam kao smeta, ne može se s tim radit, vruće, nema se osjećaja i hu ha...da Bogdom inspekcija radi svoj posao kako treba (a ne uzima mito) pa provjeri sve, od opreme mašina do gaća na guzici, manje bi bilo ovih smrtnih ishoda...
Samo cekamo kad ce se tranzit srusiti,pa da onda izadje clanak o Konakovicu!