Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo im je onih Arapcina i ostalih baliyetina u EU. Samo im jos fale nasi mungosi i Siptarija.
Hocu i ja u EVROPU, place majci bosnjak mali. Sto me rodi nesretnoga, bijeli sengen meni fali dozivjeti nikad necu da putujemo mi bez vize! na nasih 24 posto stalno patnja, stalno krize zar da zivim godinama od Maoce do Bukovice? dok ostali putuju od Majorke pa do Nice Kako majko da provedem ovaj zivot u veselju? Sine, u inat kjafirima glasaj za SDA i Arziju
nista od liberalizacije, vjerujte mi
zaebao si se druže ... ako eu neće da se zasluge pripišu sadašnjoj garnituri vlasti kome će se onda pripisati ? nekoj novoj , koja će vladati 7 dana ? mamlaze , nemoj ovdje forati tu politiku sdp-a i ostalih miševa jer ne treba biti puno pametan da raja skonta ko ste i šta ste !!! predizborna kampanja vam je cool , nema šta !
super, sad ću moći u hrvatsku na more !!! hehe
@realista I mama ti je bila ko Irma!
De recite mi sta je taj vizni rezim i sta je liberizacija istog. Hvaja,vas jovo
sto ce vam ovaj KONJ SDA reklama?
Meni to izgleda ovako: Izbori su 03.10. Glasanje u EU parlamentu u vezi ukidanja viza je 08.10, znači, poslije izbora. Ništa ne spominju u vezi ukidanja viza i vjerujem da neće dok ne prođu izbori. Vjerovatno je taktika da se NE omogući ovim lopovima na vlasti da sebi pripišu zasluge da ukidanje viza, i na osnovu toga možda dobiju izbore. Vize će biiti ukinute do kraja godine. Važno je da se skine SDA i SBIH, koja 20 godina krade i laže, na sljedećim izborima. Treba ih radi naše budućnosti kazniti za to i pokazati da narod misli i ocjenjuje njihov rad!!!
Sta je Bosnje,sto ste tako kaharli.Pa vasa je viza Irmina .p.i.z.d.a,Tanjino obecanje i Haretovo sranje-sta cete vise ?
MOJA NANA ĆAMILA JE SA BABA RUŽOM I BABA MAROM IŠLA NA SIJELO I TAMO SU BILI I MUJO I ANTE, JOVO I JOŠ NEKI STRANCI. ELENEJSEM I ONDA SU JELI UŠTIPAKA SA KAJMAKOM I SVAŠTA PRIČALI. I SAD VALJDA OVA PREPRIČAVA
MA I MI SMO TO TAKO SHVATILI....SAMO SE TI NAMA TANJICE NEMOJ SEKIRAT. E DA MI JE JOS DA S ONIM SNAJPERISTOM POPIJEM KAFU I PITAM GA ZASTO TO I CEMU....JA SAM DUGO GODINA BIO BOLESTAN !!!
TREBA VEKOVI DA PRODJU DOK BAJAGI NAROD SE ODLUCI DAL\' JE U EVROPI ILI AZIJI!
Putuj Evropo nemoj cekati na nas...
ALAH SE UVALIH