Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra ova riba. Vidi sliku 4
Fabrika duhana,Mljekara Zeljeznicka stanica,Energoinvest,Merkator itd Trebaju ucestovati Da se ova kaldrma od Puta napravi.
sve po zasluzi. i mi ko neka METROPOLA. ma bjazi
yebo vas ovakav grad, nikad ne bih zivio u njemu...
Ma glup je vidite na slikama u automobilima je obicno jedna osoba=vozac. Svi bi autom da se nacrtaju na posao i vrate. A bogme sve se nema para, sve je siromasno a auta imamo vise od Londona...
Vidis da ljudi u voznji citaju i gdje nece biti guzva
Sta kukate kao kakve babe. Isti problem je svuda u svijetu. 1. Od 8:00 do 10:00 i od 16:00 - 18:00 zabraniti saobracaj vozilima sa manje od 3 putnika. u Istom periodu zabraniti saobracaj teretnim vozilima kroz grad. 2. GRAS da uvede jeftine dvenve ili nedeljne karte. 3. Poostriti kontrolu vozila (test emisije otrovnih gasova) i iskljuciti iz saobracaja djubre koje se vozi. i naravno da ne zaboravimo 4. Da se ukine RS. Tek da vam sve ovo gore nekako lakse padne.
Premjestite Željezničku stanicu u Rajlovac - Depo i dobicete Auto - cestu sa po tri trake u oba smjera, a na glavnim raskrižijima napravite odvojke za Dolac Maltu ,za Buća Potok, Otoku i tako dalje,. Ionako Željeznica ne sluzi nikom i niko se ne vozi vozom / vlakom. Teretna svakako više ne radi jer ste je prodali MERKATORU. Eto vam dobro utabani prostor za jednu žilu kucavicu u ovom gradu.
Sarajevo je kasaba koja se prosirila,neam nista protiv raje koja se doselila ovdje,a vi so pricate gluposti,posjetite se odakle su vam djedovi dosli,i sad glumite rodzene Sarajlije.
ISTOČNA BOSNA JE ODBRANILA SARAJEVO PRIZNALI ILI NE
Horor horor horor horor horor horor horor
Ne seri s tim sarajevskom odbojnošću prema svima koji nisu iz Sarajeva.
Samo rastjerati ovu doseljenicku bagru sto se skrcala u kanton pa glumi gospodu s autom (ili po par auta u domacinstvu) i koja se toliko ufurala u tu ulogu da ni 100 metara nece pjeske.mrs odakle si dosao.lijepi fol \" svak na svoje\" .Kopaj,ori, dodji u Sarajevo autom da rasprodas sta napravis i voz nazad
a vidis ja kad prolazim kroz tuzlu ni ne primijetim da sam prosla... uvijek se pitam je li moguće da je to toliko mali grad ili ja toliko brzo vozim? bit ce da je ovo prvo, a to i ti potvrdjujes svojim komentarom. sarajka
Šta treba kad pođem na poso stajati pješacima po ulici da se nebi vozio sam u autu zato imaju taksisti i gradski prevoz