Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponizenje je da si nam ti ministar.
A šta na to kaže Aco Musliu?
Da je lik rasista javni otvoreni malo je reći
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moras da shvatis da ta prica vise ne pije vode ni kod tvog naroda.
Ne bi birali ovakve tipove da ne pije
Samo naivni ballija vjeruje da će neko kod srba doći sa civiliziranim idejama. Taj ti priča bajke ,sve im je leeeepa spika, Ko nas bre zavadi, mi bi leeeepo živeli da nas Amerika i Evropa ne zavađaju a da mu se ukaže prilika zaklo bi te ko zeca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prezime NEŠIĆ jedno je od češćih prezimena u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Prezime je nastalo od imena Nešo, koje je skraćenica od imena Nešad. Ime Nešad potječe iz turskog jezika i znači "prijatelj". Prema geologiji Nešići iz Sarajeva su 78% turskih gena.
Ti misliš da si bolji od Albanaca , zalim te!
Zamisli e, a Musliov sin predsjednik u Srbiji.To nista,a?
Dobro. Ima li iko da se zapita, da li će ovaj čovjek biti procesuiran zbog izazivanja, vjerske, rasne i međuljudske mržnje? Ili samo onako ko ovce dajemo neke komentare za "niđe veze"?
Poniženje da su balvani poput tebe ministri
Samo se vi inatite, biće poniženja kolko hoćeš ne možete ba, sa amerima i EU, ni mi ih ne volimo, ali kad smo zsraži motku svi, sada nam nema druge....
Lele... i qurAtz svašta napravi a zdapi izbaci a ovaj primitivac "kaže".
Fašizam…Nacizam….Srbizam. Svi “izmi” imaju isto polazište i ishodište, a to je patološka mržnja prema svemu što je drugo i drugačije. Jadno i čemerno, bljak, bljak, bljak. I pazi kojeg paradoksa, što više mrziš veći si patriota. Odron od društva.
Nije, da će vam suditi nego će vas i j.......
albanci su bolja ljudska rasa od vas..kakvo je to ponizenje gdje ti sudi bolji i casniji od tebe
Ono o ponizenju😂
Sta su se ovi dodikovi supc lizci digli na prste
seljacic primitivni.....mrs
Jeste ali tako ti je.
Poniženje je da je ova kreatura ministar sigurnosti.