Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9 januar - dan pamćenja žrtava zločina nad BiH 9 maj - dan zastave. Kad su HVO zločinci tražili preko mostarskih medija da “muslimani” istaknu bijele zastave i čašafe na prozore jer su mislili da će zauzet Mostar, pa dobili ljiljane.
A da znate koliko bi nas zabolila ona stvar ........klocevi bijedni..........
Bravo ,odmah usvojit to i obiljezavat!
bravo
kakav nes kaakvi su ovo kreteni..evo bas ce dodik i srbi poslusati vas..zar je moguce da neko iznese ovo u javnost..ovo su price za malu djecu
slazem se
Iz Naše stranke su ovo vec predložili, NES prepisuje, ali svakako dobar prijedlog
Woooooow sjajan prijedlog, idu politicki poeni k’o djeca nis tobogan
Šta će reći Quasimodo iz Laktaša.
svaka cast, tako treba
Bolje je da se obiljezi dan pokolja u Kravicama od strane Nasera pobegulje iz Srebrenice a mogu zajedno oba datuma da obiljeze
to je dobra incijativa
Odličan prijedlog. Za to vas plaćamo.
NS, NiP i SDP prvi su protiv toga
Izabrali smo vas,plaćamo vas da nešto radite a vi ništa samo laprdate.Pokušajte štrajkom glađu
Bezveze trosite energiju, kao nacisti ce za sebe prihvatiti da su zlocinci... Zna se kako se lijeci nacizam, moraju dozivjeti totalni poraz, kao sto su to Nijemci i Japanci dozivili poslje Dresdena i Hiroshime i Nagasakija. Iz tih pepela su onda iznikle civlizacije sa ljudskim a ne sa demonskim nalicjem.
Prestanite stalno čeprkati po leševima