Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze covjek da vjeruje dokle ide to bahato ponasanje Lijanovica. Davno je njega trebalo krivicno goniti zbog lopovluka i zloupotrebe polozaja u licne interese.
Ja sta nam radi ovaj papak Lijanovic....e svasta...al evo nije nicija do zore ....samo naprijed niksicu satri papka.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
KO ĆE PODNIJETI VIŠE PRIJAVU PROTIV OVOG POLUPISMENOG KONJIČANINA KOJI SAMO RADI HAOS I NA OČIGLED SVIH OPSTRUIRA RAD FBIH ZAJEDNO SA SVOJIM ŠEFOM STRALJINOM. DOSTA VIŠE LAŽI. IDITE U SMEĆE.
Nikšić nije dorastao funkciji koju obavlja. Odavno premijer zna kako Lijanović troši milione namjenjene za poljoprivredu i kako ti milioni idu u ruke kriminalaca. Ali šta ga briga za poljoprivredu i šta ga briga za ono stanovništvo koje živi od poljoprivrede I onako još neće dugo jer od elementarne nepogode zvane Jerko Lijanović poljoprivreda se više oporaviti neće.
Nikšić dosada najveći cirkusant u plejadi blesavih političara, čovjek je obična plačipizda i nesposobnjaković, kmeee, kmeee nedaju mi vladu kmeee, kmeee, nikada više za SDP.
Odlican potez, dosta je bilo i njegovog bahatog ponasanja i krsenja zakona
Lijanovic je nelegalno i nezakonito sazvao ovu sjednicu, medutim iza svega se krije SDA, gledaju svoj interes, a dobro znamo kako Lijanovic trosi novac po Hercegovini!!!!! Svaka cast Niksicu!!!
Odlican poteze, dosta je bilo i njegovog bahatog ponasanja i krsenja zakona
a kao ti nisi znao nista premijeru....svi ste u talu , samo bez veze supljirate.....
ovaj nermin sve deblji i deblji
Vi konju ismijavate demokratiju, odnosno, ZLOUPOTREBLJAVATE JE...., umjesto da radite svoj posao (ako znate) vi podnosite krivicne prijave protiv ljudi koji zele da rade...., molim da se SDP-ovcima i SBB-ovcima vrati kompas kako bi se prestali provaljivati i kako bi prestali voditi ovu drzavu u ambis.....
TUŽBA nego šta. Lijanovići nek motaju kobasice sa Asimom Sarajlićem i Amirom Zukićem dok SDP pravi državu. Znaći svako nek radi ono u čemu je najbolji.
LAGUMDZIJA I SDP su NAJGORE zlo za drzavu BIH-u i Bosnjake poslije milosevica, karadzica i ratka mladica ! NIKSICU lopove, izdajico i lazove po komandi lagumdzije i dodika i covica, NIKOM NIJE vjecna pljacka , izdaja i manipulacija stoko jedna srpska debela! Treba tebe, lagumdziju i ostale srboljpce tuziti za pljacku, izdaju i naprijateljske zavjere protiv drzave BIH-e, njenih drzavnih institucija i Bosnjaka ! G.NJIDO jedna, sjedis u FOTELJU jednog Bosnjaka - Bosanca A SVE RADIS PROTIV njih, , ovo vam je jedan od zadnjih vapaja SRBO genocidnih halapnih srbo diktatora i srbo ekstremista ! LJIGAV si i s.mrdis ko oni C.ETNICI s kamom i kalasnjikovom pred klanje Bosnjaka i Hrvata !
Uhljupu, jedva čekam da ti/vam vidim ledja, izdajnici lopovski
SJEDNICE , izgubio si se ko ABDEST pa lijan neće imatiu prostora da pokrade ono što si ti planirao KONJINO:
Slažem se!!! A ovaj svinjoglavac ga je tu i postavio!!!