Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ces kad niko i ne radi na povratku izbjeglih, kad su nas tjerali i proganjali sve je bilo organizivono, grupno, i institucije tzv. rs su uz pomoc parapolicije, paravojske i JNA to sprovodile... sad kad se treba vratiti nitko se ne brine kako ce se izbjegli vratititi, oni ne kontaju da to nije uspijeh pojedinca, jer pojedinacni povratci su odmah osudjeni na krah i traju samo onoliko koliko povratnik ima novca u svom posjedu... sta zelim da kazem je da libo taki nase politicare za izbjeglim i aneksom 7, njima je to money pit iz kojeg samo oni vide korist... svi mi to znamo, samo sto niko to ne zeli da popravi vec svako zeli da zagrabi malo iz tog money pit-a....
\"S obzirom da povratak izbjeglih i raseljenih lica još nije završen krajnje je upitno koliko je realno očekivati da se svi ili bar većina izbjeglih i raseljenih lica vrate u svoje domove 15 godina nakon rata, odnosno da se ponovo uspostavi demografska struktura iz 1991. godine\" Eh eto, bas ce se neko vratiti 15 godina poslije. Kuce i imanja su prodati ili zamjenjeni... Nije ni cudo sto su ovi iz Nase Stranke tako prosli na izborima.
\"pobili nenaoružane civile\" Bosnjake!!!!!!!!!!!! Razumi te vec jednom, Bosnjaci, ratni neprijatelji a ne civili!!!!!
ajde mungosi, ne blamirajte se više radite nešto........... stoko... musli.majmunska........
@SRBI-IN tipično đubre od srbina: ponosan na oto što su pobili nenaoružane civile pa vi ste psihički bolestan narod
Sta Sarajevo da postane najveci srpski grad posle Boegrad ( popis iz 91\' )??? Si siguran da to zelis?
\"SRBIN DA JE = NAROD KOJI JE POCINIIO ZLOCIN NAD SLABIJIM A OPET IZGUBIO!!!!!!! \" Slabiji, ste vi, a vas smo po.bili fino, ako ne vjerujes obici Srpsku Srebrenicu! A izgubili smo od Amerike i EU - NATO. Oni su jaci od Srba ako nisi znao!
@SRBI-IN MOZETE DA PRATITI VASE IDEOLEGE PUTEM TV EKRNA KAKO IH CITAV SVJET OSUDJUJE ZA ZLODJELA, GENOCID I URBICID BRUKE, STA STE DOZVOLILI DA PAR BOLESNIH IZ VASIH REDOVA VAS OBRUKAJU PRED CITAVIM SVJETOM DA STE DOLI DO TE KAD KAZETE SRBIN DA JE = NAROD KOJI JE POCINIIO ZLOCIN NAD SLABIJIM A OPET IZGUBIO!!!!!!!
ZA OVO STANJE NAJVISE JE KRIVA POLITKA KOMPRIMSA = SULEJMAN TIHIC A SAD PITAM VAS NARODE: JEL DA CINIMO KOMPROMIS ZATO STO SMO SE MORALI BRANITI, PA ZAR DOZVOLITI RATNOM PROFITERU DA OD NAS PRAVI VECU SIROTINJU KOJI SAM CELO CELAVI NE SMJE GRADOM PROCI NEGO 10 GORILA OKO SEBE IMA!!!!!! A OVU UDEJU NAJISPRAVNIJE JE ZALOGO HARIS SILAJDZIC!!!!! A SAD OSTALI DOBRO JE DA STE DOSLI TOBE!!!!
\"Dejton će se morati mijenjati i ovo je jedan od dokaza\" Mislis zato sto VAMA to ne odgovara da se mora mijenjati? Ko ste vi da odredjujete kakav ustav valja a kakav ne! Potpisali ste ugovor zvani Dejton i ugovor se ne mijenja jednostrano. Sretno jarani...
\"Takozvani mehanizam entitetskog glasanja, koji je bio namijenjen kao zaštita za legitimne teritorijalne interese dvaju entiteta, prerastao je u mehanizam kojim jedna etnička grupa iz jednog entiteta blokira državu BiH bez bilo kakvog učešća drugih konstitutivnih naroda\" TAČNO 1000% i još u zadnje vrijeme određuju ko će autentičan a ko nije u drugom entitetu,dok ovi iz F BiH to ne mogu raditi njima.Dejton će se morati mijenjati i ovo je jedan od dokaza.
Evo napokon! Otkrili Ameriku.
Evo napokon! Jedina stranka koja zaista sprovodi ono o cemu govori. Bez obzira kako maleni i neprimjetni bili.