Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HA-HA-HA SDP-ovci kontaju da su samo oni pametni. K\'o da SDA-ovi kriminalci to nebi davno uradili da im je međunarodna zajednica to dozvolila. Sva sreća da je ovdje OHR i EU policija. Da nije njih kod nas bi ministar MUP-a bio glavni kum Corleone, nije važno koja stranka je na vlasti. SDP nam ovim dokazuje da ništa nije bolji od SDA ili SzBiH.
dragan lukac je preko noci stavljen na listu za odstrjel novinarcicima federalne televizije, samo jer se usprotivio ovakvim retrogradnim reformama.
svaka čast inzko, neka si provalio crvenu bandu, pokušavaju poklopiti policiju da mogu krasti kao što su naučili, zato su i instalirali onog \"satelila\" crnu guju, alijas budimlić muhameda, samo mu ime valja, ostalo je fujjjjjjj.
e moj inzko, pa šta si ti očekivao od komunjara, koji si ti naivac....
Nigdje u (demokratskom) svijetu onaj ko nosi uniformu ne kroji zakon. Njegovo je da ga postuje i izvrsava. Svugdje u (demokratskom) svijetu onaj ko nosi uniformu, za ono sto uradi ili ne uradi, odgovara civilnoj vlasti. Tamo gdje ovo nije pravilo, tamo je na vlasti hunta. Bilo bi interesantno cuti od gdina Inzka, kome, za sta i na koji nacin dgovara sef policije Tirola, ili Beca ili Austrije.
Kako neslužbeno doznaje Vijesti.ba na tenderu EP BiH pobjedila kompanija \"Rudnap\", u vlasništvu srbijanskog tajkuna Vojina Lazarevića. Bilo je to očekivano, s obzirom da su još jutros kružile informacije da se radi o namještenom tenderu. Naime, ranije je objavljena vijest, da su novoimenovani direktor Elvedin Dino Grabovica i njegov partijski šefZlatko Lagumdžija (SDP) u jednom od luksuznih sarajevskih restorana dogovorili prodaju viškova struje sa kompanijom koju odabere kontraverzni biznismen Damir Fazlić.
Šta kažu federalni novinarski glabači lagumovog glavića, sada Lukač ne valja, a do juče bio umotan u 60-to minutne svile i kadife. jeli bagro.
au kolikog ti srbina imas u glavi ;)
Tako je gospodine Inzko. Tacno si i na vrijeme skuzio koje su im namjere. Postovanje
Joj Hamo vidi mu glave
Gdje ima i jedan srbin tu je sranje gdje ima i jedan srbin tu je rat gdje ima i jedan srbin tu je genocid gdje ima i jedan srbin tu je primitizam gdje ima i jedan srbin i srbija tu je terorizam i terora.!!!!!
Vazno je Inzku da srpski ratni zlocinci RADE PO SIPA na stotine, po genocidnoj tvorevini u MUP-uRS-a .itd...policija genocidne tvorevine je POD UPRAVOM NAJVECEG KRIMINALCA U EVROPI Milorada Dodika.....OCITO je da TO Visokom Predstavniku ne smeta.Sto li????
komunjare oštro krenule nakon puča, poklopiće stotine miliona za fantomsko istraživanje \"nafte\" ,nečega čega nema u dovoljnoj kolčini za isplativu eksploataciju što znaju i vrapci a to je tek prvi od perilica-projekata radi kojih im treba šapa na policiji i pravosuđu
opet lijepo priča ovaj visoki... šta ćeš bolan Inzko uradit po tom pitanju?
Ako je ministar izraz volje biraca, zasto se onda ne organizuju kantonalni izbori i za policijske komesare ??? Ovako imamo funkciju na koju biraju clanovi \"Nezavisnog odbora\" ciju nezavisnost niko nije u stanju da dokumentuje. Tim slijedom Policijski komesar je odgovoran samo clanovima istog odbora i nikome vise .... Iako se ne radi o licitiranju imena, uz duzno postovanje, dobar broj policijskih komesara su izuzetno casni i posteni ljudi. Medjutim, o tome nije rijec vec o odgovornosti i civilnoj kontroli onih koji imaju zakonska ovlastenja da upotrebljavaju silu. Samostalnost u izvrsavanju budzetskih sredstava za sve operativne potrebe bez birokracije i saglasnosti (citaj javnog nadzora i civilne odgovornosti) odlikuje \"privatnu vojsku\" koju financiraju poreski obveznici. Smatram da bi gospodin Inzko trebao isto predloziti i u svojoj domovini.
Pa zar u demokraciji ima rijec neprihvatljivo
jah prdno ti vlah