Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji prijedlog za vas smrdljive krivoslavce,je da cekate kad seselj izade iz zatvora,pa da na pravite jedan miting spasa pod parolom nedamo kosovo,,kosovo je srbija,,a usput da se koje adidaske hajruju.i ovako vas cijeli svijet ismijava,u sudnicama medunarodnog tribunala,eto i crnogorci vas odj**ase,rusi vas isto ismijavaju,uveli su smrdiji vize,vi ste prava sprdacina samo sto vam nije mijesto ovdje,nego u kahvezima,ma kakvi smrdljivi govnavi krivoslaci,da ima trunke iceg u vama dobrog,nebi vas svi odj**ali,eto i crnogorci su iste vjero ispovjesti pa vas odj**ase ko zadnju fukaru,vi ste jedna obicna odbacena gamad krivoslavnaj**o vam pijanac pop smrdljive kuje govnave,sto vas kote,bolje je tim pijancima popovima da vas prije krstenja dobro napisaju,kako bi krstenje bilo uspijesno,ovako nema fajde vise da vas krsti.najbolje vam je da te smrdljive stale,crkavice,pretvorite u hale tako bi bile od koristi,a ovako samo sire bolestine,svi ko gamad stane te u red,kako bi kusali popovu pisaku iz jedne kasike i tako se obolite gamad jedna,ma kakvi vi smrdljivi krivoslavci,vi ste sve izgubili,i svakim danom sve gu**te,sad je red da se sami izmedu sebe potamanite,jer to je vasa tradicija,j**o vam dabic i milosevic mame smrdljive govnave,smrdljivim govnavim krivoslavcima se citav zivot zasniva na lazima,to su ih na ucili pjandure popovi,j**o vjeru gdje alkoholicar usrani gaca i upisani ruckus, glavnu rijec vodi,genocidasi smrdljivi poserem vam se na mostre,smrdljivi usrani krivoslaci,izgubljeni i obezglavljeni u vremenu i prostoru gdje se nalaze,razocarani tom njihovom nevjerom sto pijanci predvode,pocinju samo u horoskope da vjeruju,prava ste sprdnja,krivoslavna
NAJTRAGICNIJE OD SVEGA STO SMRDI I DALJE IAKO GUBE NADAJU SE DA CE DRUGE TLACITI I VELICAJU RATNE ZLOCINCE IAKO IH CIJELI SVIJET OSUDUJE,NEKONTAJU DA CE TAKVOM POLITIKOM IZGu**tI I BG.PASALUK.SMRDLJIVI KRIVOSLAVCI UVIJEK JEDNI DRUGIMA ZABIJU NOZ U LEDA,KOD SMRDLJIVI SMRDA NI DVA BRATA NEMOGU IMAT NORMALAN ODNOS,UVIJEK SU U SVADI,I NA KRAJU SE ISKOLJU,TO SU JEDNA GOVNAVA GAMAD,SMRDSKA.MAMU VAM GENOCIDNU j**o VAM SESELJ I KARADZIC SRPSKE KURVE.KUD GOD DA KRENEM TEBI SE VRACAM PONOVO KO DA MI OTMU IZ MOJE DUSE KOSOVO, KOSOVO,KOSOVO KAKO JE GOD SMRDIJA PRIZNALA SVE DRZAVE KOJE JE POKUSALA UNISTITI GENOCIDOM,TAKO BUDE BUM PRIZNALA DRUGU SIPTAARIJU-Albaniju NA BALKAN
Smrdljivi smrdi ce ostat na beogradskom pasaluku,a iskreno receno i to im je previse kakva su gamad,prljavi govnavi smrdi su porazeni u svakom pogledu,ostali su sami ko odbacena gamad,kao sto i jesu smrdljivi govnaci.beogradski pasaluk ce biti ruska kolonija,samo sto ce im kao i sad trebati vize,kad budu zelili ici u rusiju,daba lizete S***K rusima kad su vas i oni odmacili,smrdljivi krivoslavni govnavi otpad ste vi.j**o vam pijanac pop mater smrdljivu,sto ne,na pravite govnavi moleban,pa da vam se,kosovo vrati,popisam vam se na kopilad u kolijevci,,volio bi prisustvovat otvaranju manastirski hala na kosovu.ma najbolje vam je govnavi krivoslavci,rasirite suncobrane i stavite stolice,i postavite one rutave smrdkinje,pa se potpisujte,nedamo kosovo,kosovo je smrdija,ha,ha,ha,ha.smrdski vazduh,smrdska zemlja,smrdske sume,svi smrdi u jednoj drzavi,i na kraju popusiona,govnavi krivoslavci,u sedam drzava,sad ce se jos iskrvit sami izmedu sebe,samo naprijed govnaci krivoslavni,najbolje vam je,da vam se na nivou entiteta,kupe sajle za procepljavanje kanalizacije,pa gurajte jedni drugima u S***K,mozda vam se procepi kanalizacija,i nesto dode i u smrdljive njuske,i skontate da ste gu**tnicima j**es smrdljive krivoslace,to su obicna gamad,mijesavina rutavi majmuna pseta i gamadi,poserem vam se na kolo smrdski rutavi kuja,j**o vam dabic mater smrdljivu koja vas je oprasila takve nakaradne.ha,ha,ha,kakvi smrdi vi ste obicna gamad,koja sto posere to i pojede,vas bije glas vijekovima da smrdite,a vi nista ne poduzimate,uvijek ostajete ona stara govnava smrdljiva krivoslavna peksinava gamad.svaki covjek koji kaze bilo sta pozitivno o smrdljivim krivoslavcima,on vam nije prijatelj,i on vas laze,ja pravim jedan dokumentarac,o vama govnavim smrdima,gdje cu biti puno precizniji o vama,i dokazat vam istinu.
Šta se svi ložite na gluposti, to je sve režirano i zna se vrlo dobro kad će ko i šta reći ! Trojac koji čine Haris, Duduk i Lajčak samo igraju igru koja održava ovo stanje i njih na vlasti. Što se tiče opstanka Bosne i Hercegovine kao države to je vrlo NEUPITNO, a što se tiče toga kad će ovo da prestane, i kad će BiH biti ponovo Republika BiH i to je NEUPITNO, samo je UPITNO kada ! To kad bude neće sigurno više biti isti na vlasti, niti će im biti dozvoljeno da se ikada više kandiduju i budu aktivni u politici. I još nešto, to nije tako daleko, ali valja sačekati. Ne pitamo se ni mi ni oni, nego neko drugi ko nam je ovo sve i servirao i ko će ovo sve i da zaustavi, a nikad nećemo znati ko ! Za Dodika i Srbe: P.O.P.U.Š.I.T.E. M.I. !
Ova genocidaska laprdala sto im je misterLajcko objelodanio dijagnozu pa su zapjenili i i placu za hrvatskim srbima//Smrfdijanskim projektom Smrdijanske Krajine/ pa sto ste ocekivali da pravite drzave u drzavama pa zar vam nije vise jasno da od VELIKE SMRDIJE nece ostati ni Beogradski Ciganluk.Vi ce te dozivjeti novu traktorijadu budite sigurni i to ubrzo .Hrvatskoj nije u interesu da Smrdija pruza smrdljive korjene preko drine jer od njih svi su otisli pa cak i Bratski Mrkogorci i Makedonci/Priznase vam KOSOVO srce Smrdije i Smrdijanske lazi jos jedne dobije Kosovske bitke na Smrdijanski nacin/.Skontali napokon sa kim imaju posla.Vojvodina je na putu a potom Sandzak i Presevska Albanska dolina to jest jug SMRDIJE.Genocidasi nije vise 92 i nema krepane JNA da vam zauzme polozaje u miru i preda nase oruzje koje smo proizvodili da abi nas njime ubijali.Sada ce mo vam se krvi napiti za sva vremena!Zivio vjecni savez Hrvatske i Bosne .Nas zajednicki interes je bedem na drini od Genocidne marve fasista,genocidasa,pljackara ,siledzija i palikuca.Amin! SRBIZAM=FASIZA
Ma jelde bogati i ti se probudi???Vidi vidi....A spavo si dok je on polako vukao konce da do ovog momenta dode.Ma hajd ba lajcak i laiku koji nije sa ovih prostora bi bilo jasno da si ti obican pion i da si ti jedan od huskaca ovakog slijeda dogadaja svojim ponasanjem i politikom.Zar ti nije lakse priznati da su iz EU htjeli ti uvaliti vruc krompir da bi te udaljili iz njihove politike?Nejams sad izbora ili ko svaki politicar sa malo ljudskosti priznas da si nula da su te izradili i da napustis svoju funkciju zbog nemogucnosti provodenja zadatog plana ili sjediti ko zadnji papak pokupiti plate koje su ti ostale i na kraju fino na smeljiste istorije EU neuspjesnih politicara.DAKLE KO STO ONO RECE :IZBOR JE VAS!!!
Drage nase komsije iz Federacije, zamolio bih vas da prihvatite realnost. Neka nas samo ekonomija veze, ali jedni sa drugima ne mozemo zivjeti vise; samo kao dobre komsije. Vi u Federaciji, a mi u Republici Srpskoj i mirna BiH.
neprihvatljive izjave daju samo iznimno prihvatljivi politicari - a neprihvatljivi politicari bivaju smijenjeni - prihvaceni - samo pod uvjetom ako govore i rade u korist BiH i bosanskohercegovacke nacije, koju negira prvo EU - kao da su BH fasisti u dejtonskom mirovnom sporazum Bogom dati - a protiv Boga se ne moze, u ovom slucaju protiv Bozije ,,UN\'\' - Dodikove, Silajdziceve, BH stranacke, americke i ostalih ,,BOZIJIH PRAVEDNIKA\'\' !!! Prokleti bili !
OVAJ SAMO ŠTA RADI UPOZORAVA, PROVALJUJE I DAJE ADUTE DODIKU DA MU I DALJE IDE \"UZ NOS\"
Oca mi nema smesnije SEKTE od vas srbica bez glavica. Dze ste vi ba bili u BOSNI ,dok vas TURCI nisu poceli rasporedzivati po karaulama posto ste vi bili njihova glavna logistika tj. cobani. I ptice na grani znavju ko se je najvise borio protiv TURSKE vlasti a ko su im bile sluge i smekeri. Ali hajde nije sto lazete sami sebe vec pokusavate i drugim taj virus da uvalite e malo sutra!!! Ko su vam glavni heroji kriminalci,ajduci,sjecikese i sl. Sto znaci laganje i kriminal su vase dvije glavne opcije. E ko drugom jamu kopa FIZICKI je radnik sto je slucaj i sa vama!?!!!
Pa zar taj isti Lajcak ,neki dan nije spominjao Prag i Bratislavu? A sjecam se i kada je USA trunila 89. o tome kako je YU suverenitet ,ne upitan !?
Srpska smo, Znas cetniku pederu nisu muslimani protjerali srbe iz Sarajeva vec su se sami skupili i na lopovski nacin pobjegli,jer su znali vec odavno da ce bit etnicko ciscenje muslimana u Sarajevu pa su na lopovski nacin ostavili svoje prjatelje i komsije cetnickoj zvjeri da ih istrijebe sve sto je muslimansko!Al nazalost svim tim casnim kolaboratima cetnicke krvave bagre Sarajevo je tu i bit ce za sva vremena,multietnicko,cast svim srbima i hrvatima koji nisu napustili ovaj grad vec ostali i borili se za opstanak Sarajeva,ima ubijenih granatama i cetnickim snajperima veliki broj -pravoslavaca i katolika koj su voljeli Sarajevo!
GOSPODINE LAJCEK KAKO MOZETE TRPITI I SLUSATI PRICE ONOG IZJEBANOG PEDERA SILAJDJICA KOJI STALNO PROVOCIRA I ZELI NOVI RAT TAJ OD 1992 SIJE MRZNJU I PROTJERO JE IZ SARAJEVA 160000 SRBA I JOS NESTO SERE PEDER NEKA TI ASIM ZACEPI RUPU PEDERCINO KLOSARSKA
za \'srbin\'konja mamu ti jebam nepismanu nauci malo istorije ,smrdi su se spustili sa karpata i u to vrijem su vecina bili plavokosi visoki i snazni kako ih nazivaju u ukraini gorci ,a sada pogledaj na sebe pa ne sve okolo -vise licite na Turke nego sami Turci na seba.za 500 godina koliko bi trebao da znas sve su vam pokarali jer su imali pravo prve noci sa nevjestom tj guzili vam zene kad su htjeli.a ti se samo tjesi i pomalo nadaj da si potomak sa karpata a u stvari genetski TURAK .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dijaspora, sto si pobegao napolje, ako si hrabar idi vrati se pa brani narod,prvo od reketara tj Naserka a kasnije nisani na istok ali pazi ledja.....