Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire , daj malo na emisiju( neka puste vise konkursa) hocemo posao , ima nas dosta skolovanih a hljeba nemamo............................................ Pusti vise, Dodika jeb.. ga!
joj da hoce ukinuti internet, novine i tv
\"Salko Obhođaš\" je prvoklasna kombinacija imena i prezimena, ali u nastavku: \" bivši federalni ministar prostornog uređenja,\" :D
PASTETAAAAAAAAAA!!!!
BAKIR JE KRALJ KRALJEVA
Bakire, vjerujemo da nisi reketario, netrebas nikoga zvat da te opravdava khm, necu vise komentirati ovaj dogadjaj
Bakir ga nazvao ili je rekao nekom da ga nazove i predstavi se kao tamo neki iz BL. Smiješno i žalosno, ja ne znam ko će reketašima povjerovati???! Kratko rečeno, staljinističko-fashističko-r eketaško-mesarsko-crnokošulj aška bagra opet puca iz prazne i u prazno. Za reket, kupovanje glasova i neopravdano davanje poticaja ide se u zatvor, a ne u vlast,
Baki, molim te skini ga će da te ovi tvoji kritičari poljube u zicugu . Možda će im biti lakše .
Bakire nije red da sam sebe non-stop branis tu na komentarima, ovo ti nije medij kao FTV gdje ti pricas gluposti a drugi sute. Nije bolan ovi za tebe, imas ti svoju publiku!!
Ocigledno je da nekoliko \"anonimaca\" ima (u)placeni zadatak da siri neistine, iznosi najgore vulgarnosti i na najodvratniji moguci nacin diskreditira ljude. Hajde, predstavite se vec jednom. \"Anonimci\", izadjite iz vlastitih misijih rupa i budite bar jednom u zivotu odgovorni i ozbiljnji ljudi.
Pa po tome da ti sjedis kuci, pises komentare i molis za marku za kafu ... pa tek dalje ...pa da ne pricamo dalje o Bakirovm uspjesima, otkrivanjima, ekskluzivama i sl ... i kriminalnim radnjama koje ti se dogadjaju pred nosom za koje da nije njega ne bi saznao ... sem ako nisi ucesnik istih, pa te jako jako boli istina i boli te jer ti se mijesa u \"biznis\".
Eki, Zlajini reketasi i teniseri pricaju o partijsko - mafijaskim diktatima dok brane svog partijskog parazita... Da nije tuzno, bilo bi smijesno.
KAKAV USPJEH? PO CEMU JE ON TO USPJESAN? PO SVIM KRITERIJIMA JE NULA OD NOVINARA, PROPAGANDA MU JE KAO I GLAS NOVINARA KOJI IZVJESTAVAJU NA NIVOU 1941 GODINE I GÖBBELSOVE PROPAGANDE. TIP JE ISFRUSTRIRANA KU.CKA KOJA ZARADJUJE PARE I REKETIRA \"JAVNIM\" SERVISOM. (sad ce sdp/sda kadar obrisati komentar naravno)
Cudan je ovo svijet, Bakire. Sto bi napisao Mesa Selimovic; \"Sve ti mogu oprostiti osim uspjeha!\" I zato smo tu gdje jesmo, na dnu. Moralno, ljudski i drustveno unisteni. Dok god ljudi, zvani, anonimci vise vole olajavati druge (iz zlobe i zavist, iz najnizih strastii) nego raditi na sebi. Truditi se i biti zadovoljan sobom. I ne zbog vlastitih kompleksa mrziti cijeli svijet i ljude oko sebe. Eto to je problem zalosnih anonimaca na internetu i u svakodnevnom zivotu
Hajde anonimci, hrabri ste k\'o moralisti u ratu. Iskreno, zao mi vas je. Toliko kompleksa, frustracija, zavisti... krije se iza anonimnih lajavaca i pljuvaca. Naprijed, Bakire! Samo kada vidim ko su likovi i strukture koje te napadaju, podmecu, lazu, po partijsko - mafijaskom diktatu pokusavaju diskreditirati siguran sam da si u pravu!
Svi su hrabri i zestoki kada govore i \"laju\" iz duboke \"anonimnosti\". Ako nista, Bakir stoji svojim imenom i prezimenom iza svega sto radi i objavljuje. Bez obzira slaze se ili ne zlaze neko sa tim. A \"anonimci se cak ne smiju ne predstaviti. Podrska Bakiru u borbi protiv mafije i polusvijeta, ma ko oni bili.
Sta cemo sad Bakire manipulantu i lazovcino! Ne dda si nula od novinara nego si gnjida od covjeka. Pusti vodu da bakir ode.