Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realista ......nije nego su ga tvoji kr-kani kakav si i sam oni seljobersko primitivni volovi.....pokusali kupiti ali im je covjek fino objasnio da sa separatistima neodgojenim nece da ima nista i gdje mi9h vodi njihovo......vase guslanje i groktanje !!!!!! i nije cuditi da takav de-bil poput tebe genocidno ne-do-nosce poslije procitanog clanka u kojem je jasno napisano ko je koga htjro potplatiti.......uostalom radi to Mile voooo gdje stigne tj maze razne bjelosvjetske lobiste da se-ru kako BiH nije odrziva i kako je ta vasa sumnjacko genocidna tvorevina naka drzava lol.......nja-ce kako je to sasvim sigurno nekakav usput pokupljen muslimanski lobista......zalosno koliko ste u to laganje tj blato potonuli vi cobani i na kakve ste bi-je-dne grane spali mada nije iznenadzujuce !!!!!! A tebi Floriane aferim........pa zna covjek kako je nastalao genocidni blentitet.......nece da prlja ruke !!!! SIKTER......RS=GENOCID
Fala bogu pa su Bođnjaci drugačiji narod od vas. Ništa se srbima nije dešavalo šta je moglo. Nisu Bošnjaci krenuli na Srbiju, već srbija sa bosanskim Bošnjacma pravoslavcima - kvislinzima Bosne, krenula u osvajanje tuđe zemlje za rad tzv.velike srbije, uz svu silu bivše JNA koju je prigrabila. I danas srpski narod nosi i dok postoji nosiće hipoteku genocidnog naroda i to prvog na planeti koji je za to osuđen prd Međunarodnim sudom pravde! A kakvi ste, vi će te se i sa tim početi ponositi i slaviti kao štpo ste počeli slaviti kosovsku bitku koju ste izgubili i pali pod turke i tako ostali 500 g. Nikad srbi u istoriji nisu nigdje pobijedili i to je izvor svih frustracija!!!
http://www.balasevic.com.ba/
Evo primjera komentara od jednog gen.oci.dasa: \"Ajde Bujrum nemoj se iznenadiš kad završiš U RUPI SA MUKAMA\"
\"Srebrenizacija\" se može postaviti i kao opšti tehnički uslov za neki, ukoliko ga bude, budući genocid. \"Da li je sve izvršeno u skladu sa srebrenizacijom?\", ili \"da li je mehanizacija spremna za srebrenizaciju?\", mogla bi biti konkretna akcijska pitanja nekog novog generala Mladića. \"Srebrenizacija\" je tehničko ime za genocid i ništa drugo. Tako to trenutno zvuči u Beču. Međutim, katastrofično je to tehnološko i naknadno ponižavanje i poništavanje žrtava najtežeg zločina, to \"dopunjavanje\" genocida. \"Ne igrajte se s genocidom\", trebala bi biti glavna poruka EU, kazao je ambasador Hrle na kraju intervjua za \"Oslobođenje\".
HAHAHAHA lovac de napisi i za mene hahaha A cuj onog ja.dnika koga bi ti bre da loviš i sa čim. Ajde Bujrum nemoj se iznenadiš kad završiš u rupi sa mukama!
SLEMEN 07.11.2010. u 13:17 JEL PREPORUCIO TAKTIKU HELJP BAZNIJAAAAAAAAA DZEEENOOOOOOOOOOZZZZZZZZ ZAJADD 20000000000000 SILOVANIH I NA YURAC NEOBREZAN NABIJANIH MLADIH I NEVINIH AHAHAHHA MUSLIMANKI SADAKA? JEL TAKO IDE? @@Lovac Komentar je 100% iz B I J E LJ I N E a što se tiče imena,malo strpljenja molim,bit će i to
ako neko vjeruje da bi Dodo dao pare za ovako nesto...ah, oh, uh...mislim stvarno...nemojte pretjerivati drage bosnje, kad lazete, smanjite malo da bude bar malo vjerovatno, a ne nenaucna fantastika.
samo brzinski sklepao neki odi mi dodzi mi tekst i mazno lovu bosnjama, i to je to. a da bi apsurd bio veci, to je, kao, Dodik. Kad bi Dodik bio toliko glooop, vec bi svi bili za to da ga smjeste u istoriju, al nije Dodo tolko glooop, kolko vi zelite da mislimo da jest. mislim stvarno, nemojte vredzati inteligenciju prosjecnog balkanca, sto kaze opet Dodik.
Daj nam i ime i prezime. Ovakve moramo poceti hvatati kao Mosad svapske naciste iz 2. Svijetskog Rata. Tek tada ce normalni Srbi, Hrvati i Bosnjaci imati mira i zivjeti u prosperitetu.
ovi vasi lobisti vama izvuku lovu i napale vas ko male budale, a vrijeme neumitno prolazi, bosnjakistan stoji i godine ne broji. toliko. dzaba ste dali lovu, bolje da ste pemzije isplatili sehidima i ostalim neradnicima diljem bosnjakistana, to bi rekla i stara nana.
E, moj Florian, Bosna, a da Balkan ne pominjem, je mnogo slozena za vas \'eksperte\' za Balkan. Pa zar ne vidite da on pomaze RS da opstane, kao da tamo nisu zivjeli muslimani, a i katolici...
20 godina jaucete cuje se do neba i dalje, i sta? zivite u proslosti, sto kaze onaj mongomeri, a ti mali, haj ne se.ri.
eto bosnje od tolikog lobiranja vise ne znaju sta ce i u koje da okrenu, boli koga vise za dogadzaje od prije sto godina
SLEMEN 07.11.2010. u 13:17 JEL PREPORUCIO TAKTIKU HELJP BAZNIJAAAAAAAAA DZEEENOOOOOOOOOOZZZZZZZZ ZAJADD 20000000000000 SILOVANIH I NA YURAC NEOBREZAN NABIJANIH MLADIH I NEVINIH AHAHAHHA MUSLIMANKI SADAKA? JEL TAKO IDE? Ovaj gore komentar stiže iz B I J E LJ I N E