Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Muslimani smo KRMAD. Mi po cjeli dan rokcemo, valjamo se po blatu, jedemo splacinu, a u nedostatku splacine i govanca!
hahahaha jesu li to i tebe ZADAVALI u svinjcu
jesi komican u p mateerinu. sam se sebi smijes gurbetu loyavi pootuurcheni zada ti ga magarac materi ...ako mu se ne gadi
@JVMGM zadam ti ga majci ! bolje da te otac izdrko na kamen nego sto te takvog napravio, danas bi bar kupus u kaci mogao tim kamenom \"pritisnuti\"..... ja ipak mislim da su tebe dok si bio mali otac i stric zlostavljali u svinjcu pa si danas takav retard hahahhahahahahahah vec zamisljam kako te otac drzi u svinjcu, a striko zadaje hahahahhahahaha
meni je najsmesnije kada se islamski sunetari potpisuju kao Hrvati. Lepi strah u kostima usljivih muhamedanaca. Ima li dzamija u Rovinju, a muhamaede? :)))))))
eto bosnjaci za koga ste glasali,hahahaha, da spiric lobira za genocidase srbe,hahahah, genocidna tvorevina ispunila sve uslove..........................a federacija nije???????????????????? a sta je bog ti srpskofg krvolocnog genocidna tvorevina aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??????????????? drzava ? krvolocno genocidno krmce srpsko, ti si taj koji je najvise upropastio i blokiro svaki naprijedak bosne i hercegovine,................... bit ces tuzen za sve sto si radio protiv bosne i hercegovine ko svi ostali neprijatelji pljackasi drzave bosne hercegovine da dodikom i tihicem!!!!!!!!!!!!!!!!! licemjerna svinjo srpska, ne znaci ako nosis kravatu da si covijek!
Spiricu donesi nam para od MMFa, aBd da se i mi oparimo malo, i da se boracke populacije i pemzijoneri nahrane, jer kako je trenutno, mislim da nas je i Albanija prestigla.