Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim sigurno da treba rekonstrukcija vlade.Samo je pitanje koga ce te staviti u vladu ali da bi bilo bolje.Politicari su totalni degenerici sto se tice privrednog ,drustvenog i organiziranog sistema. Jedino sto se tice korupcije i opstruiranja zakona tu se nesto razumiju. Oni nevjeruju u struku,zakone i povjerenje jer to u politici je apsolutno neprihvatljivo. Dakle opet dolaze oni koji neznaju i moraju slusati one koji im naredjuju a to su opet isti ljudi.Kakva je onda svrha rekonstrukcije. SDA mora prvo prouciti svoj statut u izvornom obliku, zatim otici na vecernje kurseve kod Dodika da ih obuci kako se treba zalagati za drzavu i narod a poslije skinuti Dodika i rs da bi provjerili svoju sposobnost a onda krenuti sa pravljenjem drzave koja ce imati i vladu koja ce biti narodna ne od Tihica ili SDA a kojoj ce svi biti sluge.
@ HEJ SUPAMDERU VLASKI Vas ce zapadno Sarajevo da pregazi do rucka tako da planirate put spasa i bijega samo pazite da su planirane zasjede prema Palama na njih i Romaniju vrsimo desant tako da ste u prednosti odnosu na zapadni dio Genocidne oni imaji jedini prolaz i to kontrolni punkt u Brckom.A tamo ce ih cekati Handzarevci sa velikim maljevima i rijeka Sava onako tiho ko je duzan nema slobodan prolaz prema septickoj Smrdiji Tup-Sava i dolje vas cekaju da vas kupe sa kukama asto se nas tice neka vas melju u gnojivo ili svinjsku hranu jer ste jedino za toga od svinja za svinje i tako reciklaza! Proljece u nasu Bosnu slijece Bosna se zeleni svima osim njima.Ej cija ce to sutra majka zaplakati ,a cija zakukati kom opanci akom traktori kome Sava kome Drima kome Sana kome Una ,kome Bosna a sve teku prema Savi a u Dunav nek vas na Adi i Ciganliji i neka ves tamo vade i u toj septickoj Smrdiji sahrane zauvijek. Uz tekbire i gazijske jurise i uzvik Bosanska brda ce da se tresu .Gonicemo genocidasu dio septicke Smrdije. Pripremajmo nase sablje a i kolje da naucimo nase sluge i kmetove sto su Bosanske gazije.
Shupci su mila majka, kakvi su tek ovi iz dijaspore.Oni su hemaroid na shupku....
drzava bi vec davno normalno funkcionirala - a entiteti bi konstruktivnim nadmetanjem - umjesto destruktivnih podmetanja - mogli, trebali i morali jacati drzavu - no kakvi drzavnici - takva drzava. i da nije vas iz dijaspore - koji zivite u zemljama krscankse europe - i stranackih lidera javnih i onih iz sjene - biznismena - tajkuna - ratnih profitera, etc koji su za vas vezani radi svoje djece, svojih savjetnika, svojih kompanija - svojih nekretnina u i izvan izvan zemlje i radi razmjene uzajamnih licnih interesa - okrenutih svaki svojoj strani svijeta - ciji su narodi taoci i moneta za kriminogena potkusurivanja crnog trzista i sive ekonomije - a cio taj nakaradni sustav nebi mogao tako naopako funkcionirati da medjunarodna zajednica, ili njeni bitni dijelovi nisu u sprezi sa bh krimosima.
Hej cetnik, ma da Sarajevo 40 godina muzlo bivsu Jugoslaviju, a ne Beograd, ma da, Bosnjaci zivjeli na tudji racun, a ne cetnici itd. Sto se tice genocidne tvorevine, ah srusiti cemo je prvom povoljnom prilikom.
Nema vise \'\'sadake\'\'u vidu donacija MZ ,sve ste pozderali !Nema vise guranja ruku u srpske dzepove,jebiii gaa ...!Zapadno Sarajevo dzaba isteze,inace sve tanji vrat, u pravcu Banjaluke i Republike Srpske uludo se nadajuci ,nekakvoj unitarnoj drzavi u kojoj bi nastavilo ubirati trecinu i zivjeti \'\'na guzove\'\'.Nema ni arapskih para ,osim u paketu s vehabijama, a ni to vam se ne isplati, posto Zapad budno prati sta radite ,a previse o njihovoj milosti zavisite. Ne znam...ali dali ste razmisljali da malo pocnete da radite ,a ne samo da gledate preko u komsijino dvoriste ?Koji uzgred receno, dok vi prdite u \'ladnu vodu,polako ali sigurno, sredjuje svoju avliju... ! I Hrvatima je cini mi se,puna kapa vas ,poceli ste iz ociju da im otimate.Nema im druge nego da se zastite i ozive Herceg Bosnu iz hibernacije. Koja je i takva kakva je sad, bolji i zdraviji dio FBiH. PS. Kada se samo sjetim, kolike ste nade polagali ,u nekakve virtuelne ratne reparacije od Srbije , ali kurko ! Lopatu u sake , pa zaradite sebi za hljeb.Nema dzabe! Dzabe mozete dobiti kurac da si izbijete oko! Ovaj post smatrajte mojim doprinosom rekonstrukciji pederalne vlade i zelju da izvucete njunju iz govana. Mnogo vas \'\'voli i postuje\' \'Cedo!
FUJ