Komentari (450)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga briga za ove turske potomke sta pricaju. Oni su bolesni u glavu jer imaju komplekse zbog toga sto nijedan od njih nije srbin vec turcin. 500 godina nijedna srpkinja nije smjela izgubiti nevinost sa srbinom vec je uvijek turcin aga morao prvi umociti ;)
hehe 92-95 100 000 karanih bula!To je nešto breee
zamisli 500 godina i koliko je karanih srpkinja :) mada bi i trebao da znas pravo prve bracne noci :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
@KIX.BA Zašto i dalje objavljujete članke o ljudskom šljamu kakav je Kusturica?
zbog izbora, kratko i jasno
MA KO JEBE KUSTURICU INJEGOVE STAVOVE...NIJE VREDAN POMENA...PRAVA SRPSKA KUCKAA...
Ne Emire -Bošnjaci ne ubijaju trudne žene, Bošnjacima je bilo dobro u onaj vakat da su kao i uvijek svoja vrata gostima sirom otvarali.... Ne, mi nismo Andicgrad imali, ali smo sa Austrougarskom imali sve, kulturu i predivnu arhitekturu u cijeloj BIH.... Sada imamo samo rane srpskog agresora koji pamtimo evo već 100 godina....
@Siv a cRnn & sr_chavez..... vrijedjati nikoga na internetu, jel to sve sto znate ili znate i silovati, ubijati, progoniti, paliti....??
Koliko je ovaj naš narod iz regije zatrovan mržnjom i nacionalizmom, to je po meni van granica zdrave pameti. Treba vas potrpati u zatvore, pa tamo pjevajte. LP. :)
Objektivno, Kustu samo treba pitati sta bi bilo sa njegovom familijom u Bosni, da je mjesto Austrije 1878. godine Srbija anektirala BiH, da li bi bilo njegove muslimanske familije i da li bi se on uopste mogao roditi i postati svjetski priznat filmski reziser? Uostalom, ne cudi sto se izjasnjava kao veliki Srbin obzirom da je zapravo Cigan sa Gorice, pa onda mora biti veci Srbin od Nemanjica ne bi li ga prihvatili kao svoga.
Da te cuje Babo? Kurvin sine!
a sta je to Kusturica ovde slagao??......NISTA
e Murate .. Murate.... sto ga ne izvadi na vrijeme
e moj emire, pardon nemanja, istinski te zalim jer si dotakao dno ono najdublje u istoriji civilizacije.
Ma ko ga J... Ne treba se na papka obazirati niti išta o njemu pisati na ovom portalu.
kusturica hahaaa kao šupak(čmar) izvrnut naopako
Tacno
Iskreno najviše zamjeram klix-u šta uopće objavljujete članke o ovome potomku dražinom...lik me nervira..čupao bih mu kliještima organe...sjeme mu se zatrlo...
Bože dragi, kako ovaj čovjek lupeta gluposti - pa ovako može i onaj mali moj iz komšiluka što ima 10 god. (mašta radi svašta)
Al je on dosadan kao svrab na dupetu,to mene treba da interesuje?
Hahaha ovo govno je vaše ! Samo ovakav isprdak možete vi okotit ! Balegari vehabijski ! Pa i kad pogledas ovo smece EMIRA nema razlike od vehabije do monaha ! Isto govno. Zato smo mi Hrvati ponosni sto se razlikujemo od " tamo vas "
Ma ko te j....