Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekima kasne godinama pa opet ništa, ne sekiram se ja za ove uhljebljene.
Hopćina Centar na haparatima...
muslimani, bolje uhapsite kaplana. zbog njega vas sve međunarodne institucije vezano bih drže na oku. ulazak u nato ili eu će vas pogotovo koštati tog kaplana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gluplje vijesti dugo nisam procitao. Cuj, cak ni za premijera nema plate. Kakav uopce intelekt ima neko ko stavlja sebe ispred radnika koji rade za 300 KM mjesecno? Doticni ima platu cca 8000 i toliko je bitan, da ako njemu ne isplate platu stat ce svijet. Mozda ovaj komentar nije najbolje slozen ali nekad se toliko iznerviram da je bolje da nista i nepisem.
Ima li koga od Bošnjaka u ministarstvu finansija?
Klasika, zaduži državu, da finansiraš sebi fotelju i platu. Ne trebaš biti pametan niti završit ekonomske nauke, da skontaš kako je pogrešno zaduživati se za izmirenje plata. Zadužuje se za investicije i plemenitenje novca a ne tekuću potrošnju plus kamate na kredit. Budžetlije to uspješno rade več 25 godina. Nema još puno godina kada ne budu mogli dobiti kredita. Tako su i Grci živjeli.
Mi smo ih kao birali, a na platnom spisku su MMF-a, ccc
Vreme je za demonstracije I " promene"...
A jooooj Fadile treba li ti posuditi stoju-dvije, kako ces jadan izdrzati ovih dva-tri dana bez para, znam sve da Vam je plata mala, al izdrzali ste Vi i gore... Drzi se... Poyy
Eto dokaza koliko smo likvidni to se samo moze ovdje desiti digli kredit da sebi plate isplate. Pricaju kako je RS propao a nasi ni za plate nemaju. Iz dana u dan se prodajemo ja stvarno neznam ko ce te pare vracati. Scenario Grcka.
Sad ce sebi za dusevnu bol zbog kasnjenje plata svi dobiti dodanih 5 milja
Fadile vrati se ti na selo ima da se osusis od gladi eto neJmas ni plate..
nije valjda da nema za Premijera...
bando lopovska, đe su pare?
možda će se Fadil rpijaviti u kuhinju Crvenog križa ili kod tetke Zilhe, da ga ne boli pupa od gladi.
Ubit stoku olaksat budzete
Upravo objašnjavaju da je bilo revolta radi preglasavanja hrvatskog puka po pitanju kladionica ( Dakle uvesti osim hrvatskim izbornih granica i HRVATSKE kladioničarske granice), onda je došao augusta za odmora ( od čega??) pa onda Septembar ( gdje bi politka u parlamentu štetila izbornim rezultatima vlasti !!??) i onda kona čno Oktobar, zimnica , poljoprivredni radovi, priprema vikendica i vila za zimu . Dakle što je sazvan parlament tek kad je nestalo plate je SLUČAJNOST !! :))
Dabogda je Fadile nikad i ne dobio!
Pozoriste za naivni glupi narod