Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U PC su svi Srbi samo različitih vjera. A popis će Svijetu još jednom dokazati da Srbi imaju patent na etničko čišćenje.
Ako većii entitet ne želi sprovesti popis u manjem će se sigurno sprovesti. Dijaspora se ne može popisati. Toga nema niti u jednoj zemlji.
drage Bosnje, nekako vam sve manje stvari ide u prilog pokajte se i mozda vam oprostimo, ali mozda da sam na vase mjestu ja bih pokusao...prije nekog vremena sam vam govrio bice vam sve gore...sad vam kazem...ne budete li se pokajali...i primirili bogami mrka vam je kapa...totalno...sad kad glasate za za sankcije Iranu nigdje niste prispjeli...a dr Karadzic vam je lijepo govorio...vi ga proglasiste za ratnog zlocinca...a on vam je zadnji prijatelj medju srpskim liderima...od njega do danas...niko sa vama nece...
njihov problem
odazvat ce se i hrvati. nego, kako to da se muslici boje popisa? pa imate izvrsnu demografiju sve 5, u cemu je problem? vidjelo bi se da su podrucja koja je drzala muslimanska vojska etnicki najcistija, a ona koja je drzao hvo etnicki najraznovrsnija!
to ce biti popis samo srba jer se bosnjati tome nece odazvati
Vise mi se cini da ga \"suknu\", kako kazes, federaciji, jer se vrsi pritisak da se sprovede popis na citavoj teritoriji.
nema smisla za Eurostat, ali ima smisla za ekonomiju samog entiteta.