Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Sokolović! bravo, dokle više, nije ovo ničija prćija. 99% članova SDA misli da je to njima u nasljedstvo ostavio djed.
Muni, oko moje pametno. Imaš pozdrav od Halče!
Šta je sporno. Dok ovce glasaju za SDA, SDA ima pravo da ih muze. Nema kukanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SALKO SOKOLOVIC NADRLJO SI SAD KAD JA POCNEM PISATI U DNEVNOM AVAZU O TEBI,DOBIT CES TI SVOJE
smjeni izdajnike pod hitno
Sad će nama Fahro nacrtati auto-puteve...
Ateist ti si faca iz proslog vremena. Spavas dok tipovi autobanom furaju .
Zagledajte se malo u ovog Džaferagića........................proračunatije face nikada nisam vidjela. Ja mislim da on od dvadesetčetiri sata dnevno provede 23 sata u računanju ,,gdje je on tu,, koliko je on hajrovao. Meni lično upravo tako izgleda. Možda mi dioptrija nije OK:
@Muni Pardon, nije Džaferagić nego Džaferović Od neinteresantnih likova su mi neinteresantna i njihova lična imena i prezimena.
OVAJ BRADA PROLUPO ISTO KO I MEHMEDOVIC . TIHIC RAHMETLI NIJE BIO NI UMRO SEMSO LOBIRO PO DIJASPORI DA ON NASLIJEDI TIHICA .
Bas nas briga
Govnari...
Jel zna Sokolovic za Robespjera ? Bilo ko iz ovog sastava SDA bratije ? Da udarim parafrazu Robija: " Porok nije samo moralni, nego i politički zločin! Poročan čovek je politički neprijatelj slobode! Nema sporazuma sa ljudima za koje je Bosna predstavljala špekulaciju, a ovaj rat - zanat! " E baš takvi ste vi iz političkog bratstva SDA, a ni drugi nažalost nisu bolji! Nema veze iz kojeg tora dolaze.
Dok ga je ispitivao Mladićev branilac Dragan Ivetić, Akaši je potvrdio da su "aktivnu vojnu pomoć" Armiji BiH, uprkos embargu UN, pružale SAD, Nemačka i neke islamske zemlje.  Akaši je posvedočio i da šest zaštićenih zona UN, uključujući Sarajevo i Srebrenicu, nije bilo demilitarizovano, kako je bilo predviđeno sporazumom o njihovom proglašenju. 
I šta je pisac htjeo da kaže????Pa majmune jedan u HAGU se ne sudi ko je koga naoružavao več ko je ubijao civile i zašto.?????A isto tako kad sereš što ne pomeneš da je Srbija ćitav rat dostavljala oružje srbima i da one to ne krije.
Iz Srbije puska nije dosla.. placenika normalno..
JASUŠI AKAŠI OTKRIO POSLE DVE DECENIJE: Srbi hteli mir, Sarajevo to odbilo! http://www.kurir.rs/jasusi-akasi-otkrio-posle-dve-decenije-srbi-hteli-mir-sarajevo-to-odbilo-clanak-2030309
Salko, ti, malkice pokaza zube Žutom, a Šćepo odmah na aparatima! Bez vas četvorice nema hajra Šćepi - očekujte dobru ponudu!
Grebali vas ovi iz SBB...
Dok se oni dogovore eto novih izbora,strasno.
SALKO SOKOLOVIĆ!!! ČOVJEK KOJI JE U POSLJEDNJIH 16 GODINA ODLUČIVAO OD DIREKTORA DO ČISTAČICE , OD IVANA DO NEUMA!!! ON KOJI JE PRODAO SVE BITNE BOŠNJAČKE POLOŽAJE U HRRCEGOVINI!!! ON SE NAŠAO BORITI ZA DEMOKRATIJU...KIM JONG IL U SDA OBLIKU!!! LIK BUKVALNO NIJE DAO DA ČISTAČICE BUDU ZAPOSLENE BEZ NJEGA!!!
i ? vidi, molim te!? Ispravio bih te, i rekao od Sarajeva do Neuma, evo vidis, sad ne da ovom nastavniku likovne kulture da bude ministar Saobracaja i komunijacija, ili ko zna cega li vec?
pa nek malo Kim Jong il Salko odmori malo...nek malo i likovni umjetnik nekog postavi...od Sarajeva preko Ivana do Neuma...ako ništa i drugi će dobiti priliku. Osim Salkice!