Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.... se ko NEĆE u RS-u odgovarati. Sve ostalo je manje bitno ili nebitno....
Gospodine Bosiću i Čaviću u pravu ste, ali ni vi ništa ne poduzimate . Pitanje je da lizbog straha ili zbog sličnih stvari. To je tek početak, računaj jedna glava u RS ima iza sebe u prosjeku 20 kriminalnih radnji za poslednjih 18 god. U svakom slučaju pohvalno od vas, ali pare su na sigurnom i vrlo daleko na SEVEROISTOKU.
će odgovarat. Nešto nevjerujem da je onu drogu juće uništio, na njoj se obogatio, tvrdim da je više ostalo za njegovo tržište nego je spaljeno.
Nema komentara, zauzeti smo kliktanjem pluseva na pro-SDP postove i sakrivanjem komentara koji govore istinu o nama podrumskim štakorima/slučajnim prolaznicima
Evo me nesto zabolje,u fatime nize jajca,pa valjda mi ne damo prednost nikome,imamo i mi svoje medvjedice.Voli Vas Vas I Nas Crnotravac
A što u RS-u pored živa FahrA?