Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj pravoslavni fundamentalist radi po nalozima tzv. medjunarodne zajednice, koja je unistila, podijelila BiH i priznala genocid i agresiju kao legitimno sredstvo, a sada hoce da taj zlocinacki projekat zapocet 90-ih preko Dodika i zavrsi. Svi visoki predstavnici imali su zadatak unistavanja BiH i onemogucavanja da postane funkcionalna i samoodrziva zemlja, pa tako je i sa Lajckovim nasljednikom.
Dobio je odobrenje od Inzka koji se pravi lud i gluh da nastavi napadati institucije BiH i provoditi velikosrpski fasizam koji je reinkarnirao 90-tih zahvaljujuci iskljucivo podrsci onih koji su Inzku pretpostavljeni.
Jos nesto bitno: Ako ne uspijete dokazati nista, onda bi trebala da uslijedi milionska odsteta, tako to ide u normalnom svijetu!!! Ne moze se neko blatiti bez veze, i nikom nista, pojela maca!!! Ehhhh...
Ili, kako Dodik kaze, niste dobili mig od ovih od kojih strahujete! Mora naredba da stigne, ko se optuzuje a ko nesmetano moze da radi sta hoce!!! Npr., nigdje ni trga o trgovini oruzjem i ko zna cim za vrijeme rata, ulozi vasih sadasnjih politicara u cijeloj ujudurmi, arapskim milijardama, ma, svega tu ima! Zakacili se Dodikove sirotinje!!! Pa, niti je vase uzeo, niti ukrao, njegovi poreski obveznici su ti kojima on treba polagati racune, onima koji su ga birali, a ne tamo nekom...ko ni luk jeo, ni luk mirisao!
Meni ovo vise lici na: \"Eto, da mi vama dokazemo da mozemo da vam sudimo, vasim legalno izabranim politicarima, da se zna ko je \"gazda\" u kuci\"!!! Pa cemo mi vas u \"sisu\"!!! Ovo samo izaziva kontraproduktivne efekte, prepucavanja i pritisci nikud ne vode!!! Iskreno, imali bi vi svojih da im sudite, prvo zato sto su, uljuljkani i sigurni da ih niko nece ganjati, pokrali puno vise, sto od donacija, sto ko zna kako!!! Nego, nije vam merak da svojima sudite!
Prvo, da se podigne optuznica, u svakoj normalnoj zemlji se mora imati i podloga za tako nesto, dokazi neke vrste. Eto Covica ganjali i maltretirali, i nista! Samo se izblamirali, tako da ta sudjenja bivaju protumacena kao cisti pritisak na politicke predstavnike drugih naroda. Sumnjam da je tu nesto moguce dokazati, obicna lakrdija i ujudurma, nepotrebna i samo vid pritiska!!!
dodik samo tese svoje naklepao se on kada dodze trenutak pobjeci ce u srbiji i niko mu nece moci nista ,najgore je sto mu onaj izdajnik Tihic pomaze u svemu tome i malo kada mu zagusti Tihic je uz njega kao nesto eto dogovaraju se , za mene su gori ovi nasi izdajnici i lopovi po federaciji nego i taj dodik
Daj bože da uvedu sankcije BiH. To će samo ubrzati raspad nemoguće tvorvine.
www.san.ba 16.4.2009. Nakon upozorenja Evropske unije u Briselu - EU uvodi sankcije BiH zbog korupcije i kriminala http://san.ba/images/nas lovna/1604gore.gif
Svaka čast Premijeru RS ! Pobjedićemo ih zajedno ! Živila Repuzblika Srpska !
Ajd sto vas karam, al\' sto vam usi zavrcem !!! I TISINA !! NI MUVU DA CUJEM !!!!! Misevi !
da je Dodik samo sirovina i budaletina, ne bi on toliku zuc dizao kod Bosnjaka. Evo koliko dugo ga vec \"skidate\" sa vlasti, njega i tu RS, pa sto ste do danas postigli. Ako nista Dodik je orginalan i ima svoju osobnost, dok ostali politicari BiH mjenjaju misljenje i stavove cim ih netko izvana krivo pogleda. Da li je kriminalac? Toga ima i to u ne maloj mjeri na svim stranama, pa pretpostavljam da ni on nije izuzetak. Uostalom kako i on sam kaze, podignite te optuznice, pa nek se vidi tko sta ima po tim silnim dokazima. Ovo sve ostalo je rekla-kazala, i samo budale se mogu paliti na nekog Dodika iz RS, dok im vlastite glavesine uspjesno ukidaju socijalne dodatke i otimaju ono malo sto je ostalo. Eto najvjerovatije dolaze novi krediti. Pa kamo ce na kraju taj novac zavrsiti i tko ce ga morati vracati....? I kakve veze sve to npr. ima sa Dodikom i svim njegovim pricama? Pa ti narode pjeni i laji na onog drugog, dok ti vlastita kuca propada.
Mungosi,mungosi....Koje ste vi jajare ! Ajde Bre sta se ceka !!!
Ova laktaska budala, podsjeca me na jos jednu budalu......Seseljugu.:-))) PS zna li itko, sto se budala LJULJA kad prica???
Zorane , zlato moje , zbog ovog gore i slicnim njemu ova drzava tapka u mjestu petnaest godina a ljudi su dovedeni do ivice siromastva , gdje god moze i kako god moze usporava sve sto bi moglo da izadje na dobro u ovoj zemlji i sto bi dovelo do brzek ulaska u EU tj. boljitka za sva gradjane ma gdje oni bili na prostorima BIH i kako god da se zvali , problem je sto normalna osoba sa normalnim vidjenjima nacinia zivot to dorbo vidi , dok u suprotnom osobe kojima je prifiks srbski vazniji od bilo cega drugog na svijetu samo taj prefiks i vide tako da ne bih trebao da budes iznenadjen ovakim razmisljanjim na dva portala koja si naveo ...