U posljednjih šest godina
0
Negativna stopa prirodnog priraštaja u RS-u
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"abuzemse\", ti izgleda i dalje vjeruješ da je Bog neko biće koje je ispalo sa stranica nekih svetih knjiga i da stanuje u zgradama koje u njegovo ime grade danas širom Bosne,,,,!? Bog je Neumitan Zakon (nema stalno mjesto prebivališta, po najmanje neko nacionalno odredište) koji određuje SVE na ovom i na ostalim svjetovima svemirskog prostranstva. I to nije stvar u koju se vjeruje, več stvar koja se UČI tako što se stanja i zbivanja posmatraju naučnim, a ne hodžinskim ili popovskim očima. \"Andaluz\" ti je rekao \"Možeš kako hoćeš, ali nećeš dokle hoćeš!\", pa ti sebi skontaj kada počneš da se okrećeš oko sebe i pročitaš, naprimjer vijesti najnovije o \"svjetskoj finansijskoj krizi\". Odjednom, preko noči \"nema para u nacionalnim bankama, ali ima u nacionalnim parlamentima\". Vidice se tko će koga da spasi propasti.... A za kraj priče: Bosna i bosanski narod su opstajali samo zahvaljujuči genetskom kodu po kojem je davno izvršena selekcija centralnog bosanskog stanovništva, čiji potomci nikad nisu živjeli da bi progonili i ubijali druge i drugačije, več nasuprot, da bi ih primili pod svoj krov, ugostili i počastili kao svoje najbliže, kako bi ih naučili pravednom ponašanju, djelovanju, životu...\" I sve dok to budemo činili, ima nas i biće nas, nas Dobrih Bošnjana!
Bog....pa ti nisi normalan...znači gdje god se djeca rađaju ko luda bog je na njihovoj strani. Šta bi kinezi KOMUNISTI trebali na to reći.....Nisam odavno čuo veću glupost....
Nije ispravno generalizovati i optuzivati citav srpski narod za genocid. Medjutim pored krivicne odgovornosti direktnih izvrsilaca postoji i politicka kolektivn aodgovornost naroda koji ne odustaje od Milosevicevih ciljeva rusenja Republike bIH i stvaranja velike Srbije. I pored ogromne vojne i brojcane premoci i pored ogromnog uspjeha infiltracije njihovih ljudi u sam vrh vlasti Republike BIH ( SDA, SDP i SBIH), goloruki narod, izdan i ostavljen na cjedilu se odbranio i krenuo u odlucan obracun sa fasistima. nazalost, kao i uvjek do sada u historiji, tu pobjedu su im oduzeli mafijasi-profiteri iz SDDA, SDP i SBIH, lazuci im o dejtonu i potpisujuci punu kapitulaciju kroz dejtonski proces, gdje Republika BIh treba da nestane, a tzv Res da nastane i prisajedini se sa Srbijom. S toga i sam Bog intervenise, kaznjavajuci bosanske Srbe negativnim prirastajem (ne mogu se drugi ubijati i progoniti i ocekivati dobro), a veleizdajnicku cetnicko-srbobalijsku bandu iz SDA, SBiH, SDP i DNZ ce kazniti na drugi nacin. Njih i njihove sljedbenike i glasace ce ostaviti bez drzave, tako da se u buducnosti valjaju po drumovima svijeta u cergi. Veca kazna im ne treba. To sto su njihovi lideri popljackali Bog ce im oduzeti na drugi nacin.
vidi se da dodik nije umješan.