Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...predsjedavajući Vijeća BHANSA-e Omer Kulić je kazao da je dobijao zahtjeve od određenih političkih struktura i izvršenih organa za postavljenja, ali u Vijeću je bilo polarizacije i nije bila moguća izmjena ljudi." IMENA I PREZIMENA JARANE KULIĆU. SVI KOJI SU ZAHTIJEVALI IMAJU SVOJ IDENTITET. j***NA KOMISIJA - NIJE TE PITALA KO SU ZAHTJEVAOCI!
Kontrola letenja to je za nOVOkomPONovaNe jedno veliko Spansko selo
šta ima veze ... bitno je da oni u agenciji imaju dobre i redovne plaće
a neefikasan državni (entitetski, kantonalni, općinski, itd.) aparat?
Stalni pritisak na Vijeće ministara putem medija i nevladinog sektora.... Svakog 10-og u mjesecu JAVNO ih pitati "Šta je sa preuzimanjem kontrole nad letovima iznad 10 K... Javno saslušanje ponoviti za 90 dana
ne znaju kako