Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedžad Koldžo, najgori i najomraženiji smrad Novog Sarajeva, glavna taktika....odvedi umirovljenike na izlet i pokupi glasove! Pa kad ti onda kažu da je "izvorni" Sarajlija, ljudi se šokiraju! SDA škola je in the house.....
Gospodine Nedžade šta ste uradili posljednjih godina kao načelnik? -Ništa Pa zašto ste se ponovno kandidovali? -Pa nisam završio.
Tvoje ime ce ostati upamceno u istoriji ovog grada po GRAĐEVINSKOM URBICIDU na onom frtalju zelene livade sa dvije klupe na C.Vili kada si sa Belmom Kljuco Vlasic i ostalom mafijom iz Opstine uzeo ljudima iz onih par nebodera i ono malo sunca sa balkona sto su imali nakon cuvene Butmirove novogradnje koja se uklapa kao kokosinjac nasred Manhattana.
hahahhahahhahahhahaha legendo
Ne volim ni Koldzu ni SDA, ali po mom misljenju od svih ponudjenih kandidata za nacelnike Novog Sarajeva, on je definitivno najbolji izbor. Opet kazem po MOM misljenju.
Kolždo je najveći lopov u Ovoj opštini. Smrad koji je unakazio padiske dijelove Novog Sarajeva, a o zelenim površinama i da se ne priča. Koldžo je ukrao 2.5 miliona KM i poslao u Tursku bez ikakve odluke Opštiskog Vijeća. Evo sda je kratko - hoćete li opet ukinuti?
Koji mu je ovo mandat po redu?
Pa samo sklonite iz opština: savjetnike, sekretarice, šefove i zamjenike šefova voznog parka,Audi-je,jedite kući, ne po restoranima, smanjite ispijanje kafe akohola,mislim da nećete imati budžet Dohe, ali Osla hoćete!!!
Nedžad Koldžo: Nerealno je pričati da će sve biti džabe, općine ne raspolažu budžetom Dohe Gospodine Koldžo morate privrediti i ambijent napraviti i eto budžeta. Ne more na guzove. Ili ne znaš
Ništa ovaj nije napravio. Memić je za njega genije.
Podijelio prvačićima torbe za školu , ali ako ga roditelji ne izaberu morat će vratiti torbe , 😂😂😂😉😁😁😁😁😂😂
Upropastio tržnicu na Grbavici , izbacio štandove sa mliječnim proizvodima i na sred tržnice otvorio market Amko , priča se da je suvlasnik. Koldzo , lopurdo.
on ti je vlasnik hepok mostar
Hajde ba koldzo, kome pričaš. Ti penzionere odvedes jednom godišnje na Igman gdje dobiju džaba grah i tako sebi osiguras pobjedu. Mani se. velikih riječi i lagana
Opština N.Sarajevo najprljavija od svih gradskih opština. Vilsonoo smetljište i pijaca puno smradova i prosutog ulja. Odron!
Cuj Doha 😂 ne mogu dalje ni citati ...😩
I ti si tek ove godine odradio nešto zbog izbora sljedeci put poštuj pravila kada se smije voziti kroz Vilsonovo ili pišem kaznu
kakva bolan Doha, sta mi imamo s Dohom? poredi nas malo s normalnim svijetom mani se kozojeba