Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpskim cestama treba da se voze srpska auta sa srpskim tablicama i srpskim prefiksima koje voze srpski vozači sa srpskim saobračajnim dozvolama
hoce li ukinuti i na tablicama prefix \"bosanski\"
Da se pita MUP RS na tablicama bi pisalo RS ..................ali pita se Sarajevo onda stoji na tablicama BIH.
Nazalost nece tablice izgledati kao na ovoj slici, bice slicne, tj. plavo polje sa oznakom BIH bez ovog grba, pa onda: slovo dva broja - slovo - tri broja ( A25 - M - 563 ) Jedva cekam da Banjalukom provozam BiH tablice :):):)
fazon je sto ipak nece. samo oznaka BiH bez grba
Sta Dodo kaze na ovo. Garant je i ovo ugrozavanje svekolikog srpstva. A bas je lijepo sto ce se grb i oznaka Bosne i Hercegovine vozati sirom zemlje, a narocito u RS.