Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vilic se prepo i na sliKi mislio ice u tvorza zbog labela..
Mekticu pravi si balvan.Vidis da te nitko ne j..e ni jedan posto. Posto te nitko ne tretira daj ti ostavku. Vjeruj nitko to nece ni primjetiti.
Bruka!
Ne treba ni da bude...ne kaznjavaju ni oni svoje za mnogo gore stvari nego koljaci i silovatelji i dalje rade u mupu srbije i rs-a
Nedaj se Mirso,tebi treba dati orden!
@sve u svemu A tebe jebat u Jagomiru.
@sve u svemu Tako ti mama nije govorila
Sta on ima dolaziti haj mrs ba nisi dobrodosao niti ces biti!!!!!!! ti koji si izjavio 100 muslimana za jednog srbina! pa mrs ba fasisto glupa Nikad neces ni dobro doci budi sretan sto si prosao tako to ti je samo opomena!
Verujem da ces ga ti dokrajciti drugi put. :) Opasni Bosnjo :)
Eh, sad kao neko od tih direktora, ministara, pickimaterina, radi svoj posao kako treba, pa ste se na ovog janika nameracili. Mislim, cudo je napravio takav propust :)
treba mu orden dati