Ana Trišić-Babić
0
'Neće biti novog Dejtona'
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakva Sugerisanja za bilo kakve uslove >NE DOLAZE U OBZIR
Nikakva Sugerisanja za bilo kakve uslove >NE DOLAZE U OBZIR
Sta je supcicu mali.A gdje ces to ti u p.m.
@zivio sven POTPISUJEM tacna je svaka tvoja rijec ko Adijeva! Sad su kljucna pitanja nase drzave,nepristat na nista drugo vec USTAV nase suverene drzave Bosne i Hercegovine koji se vazi vec od 1992-e godine,ukidanje genocidne tvorevine i entiteta,materijala ima za argumentaciju i svako hinjsko blokiranje i manipulisanje protiv nase drzave od genocidne tvorevine i njenog fasizma i hegemonije manipuliranja na svakom nivou!a i za korupciju i lopovluk i td... Sad cemo vidjet koliko imamo sposobne politicare i patriote!Svi energicno trebaju branit drzavu Bosnu i Hercegovinu,mislim na one koje se osjecaju Bosancem! BiH4EVER!
GDJE JE SAD DNEVNI AVAZ ŠATRO ZAŠTITNIK BOŠNJAČKIH INTERESA DA DA MEDIJSKI PROSTOR OVOJ ČETNIKUŠU DA PLJUJE PO ALKALAJU. SVEN ALKALAJ JE VIŠE URADIO OD SVIH BOŠNJAKA U VIJEĆU MINISTARA ZAJEDNO.
ma sve sto je potpisano mose se i raskinut ako nista bar mu sin Bakir treba stisnut i reci da ovako necemo nikuda. Ako nesce on ima ko hoce, al tada ce biti kasno za pisanje istorije
Ša ima BA gazije ? Eno ubiše vam Bosanca u Širokom a vi tipkate li tipkate. Kad ćete u akciju ukaidanja RS ? looooolčina
He,he...a da malo popricate o vasingtonskom sporazumu? @pipo Jaro,tebi,izgleda,niko nije rekao da se juce u Sirokom Brijegu desio pocetak kraja imbecilne tvorevine pod nazivom bih!
da mi ti nisi slucajno davno izgubljeni brat blizanac? :D
naravno da nece biti novog daytona, ovaj put ce se plan zvati \"Butmir\" :D
neće Dejtona, biće Butmira
Ukidanje genocidne tvorevine je jedino rijesenje i USTAV drzave Bosne i Hercegvine koji postoji od 1992-e godine,DOSTA vise srbske hegemonije i licemjerne hinjske politicke rascijepljenjanase drzave!Ana jesi sposobna za spijunazu i krevet sigurno je tak vam je oduvijek bila procedura al zaboravili ste najvaznije: VI STE GENOCIDNA TVOREVINA koju Bosanci i Hercegovci nece nikad prihvatit ni zakavvu cijenu!DOSTA nam je vas fasista i siledzija,koljaca,ubica,dosta nam je srpskog bolesnog nacizma,DOSTA vise FASIZMA u nasoj drzavi! BiH4EVER!
Sad se vidi koliko su Bosnjaci nesposobni,za sve pregovore idu srbi a pogotovo njihove spijunke kurFe-tako oni uvijek i pobijede,dje idu kucat i molit obavjestavat i trazit podrsku Bosnjacki politicki lideri?!!!!!!!!!!!!!!! IZDAJICE i lopovi jedni prodali ste i drzavu i narod! FUJ! BiH4EVER!
e stvarno se ovaj SNSD-ov mediokritet pita hoce li biti novog dejtona.
e, garant su ovoj glupači i dodikovom špijunu amerikanci rekli svoje planove...ko je ova pišulja????