Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj slućaj kriminala, ne treba vezati sa međunacionalnim odnosima, ali može samo u smislu da je nastupom ovakvog nesređenog stanja i višepartijskog anarhizma i korupcije pa je slijedom toga, enormno povećan kriminal.
zna li iko gdje je ovo? http://i.imgur.com/K2pBoHa.jpg danke!
hvala na minusima. ako koga interesuje, na slici je Čajniče.
Onaj nekadašnji zakon je bio pravedniji, "oko za oko, zub za zub i glava za glavu"
kako je usao u BiH bez dokumenata?
@CetnikPonosni vrati se u svoju jazbinu, laprdiš.
@CetnikPonosni Sanjas kao i za Kosovo sto je Vase jel,pa Vam g Shiptarios zavukli Muslimanski,auuu boli jelde jos Dron u Beogradu.. Auuu CedOooo ponosni,odnosno Turcine 500godine su Vas guzili sjecas li se toga? 🇹🇷🇹🇷👏👏😋😋🇹🇰🇹🇰
PRIKAŽI ODGOVORE (3)