Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo organizovat dernek i narodno veselje, dolazi teletabis.
ODJEBITE VISE OD SRBA BALJE BALJAVE POTURCENE. NE ZELIMO DA ZIVIMO SA TURSKIM OTPADOM!! KAD TAD, SAMO GLEDAJTE, VRIJEME JE ODBROJANO!!
Ma, fin je Memo, samo kad nije jampi.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0bGyIrOcqUs
TAMAN CE SE UKLOPITI UZ DOGOVOROM SDP I SNSD, DOBRO SU TO IZVELI. SAD CE NAVALITI SVIM SILAMA...UZALUD NARAVNO
Sjaši kurta da uzjaše murta stvarno ludost i oni to sve prihvataju umjesto da se pobune i kažu ovo je bez veze 3 predednika po 5 savetnika po 3 vozača sekretarice šefovi kabineta bogova, pa to ni Njemačka nebi mogla izdržati. Ovo će samo sebe pojesti ko aždaja.
Sad smo ga nadrapali pravo !!!
BiH,tamnica naroda.
Opet ce da nas usreci svojim izjavama.
nesto nisam primjetio bakirov angazman za taj period sto se tice niceg osim kad je padala sda taj je izlijetao na odredjene tv programe. onda me ne cudi da sad pod radmanovicem ce da bude isto.
Kakva korist od gotovana niko u svijetu sanjima kao sto je radmanovic nema posla
@Miloš za to treba imat damu jarane a ne samo lajat ko mister ronhil
Valja nam ovog pijanu gledat osam m.
Ajmo Nebojsa raspisi referendum u RS
ma bas me briga, ko to neka funkcija.Ovaj je samo ublehas koji nesto tupi i filozofira, i na kraju ce i on otici u smetljiste BiH historije kao i onaj Zivko Radisic i ostala bagra.