Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ne zna se, NAROD ZNA!!!
Opuhali lopovi kao i humanitarnu.Što valja sebi pa na pijacu a ikar,haringu,keks iz 65g narodu !!
Ko god da je uzeo pare, zbog nedostatka obraza, odgoja i morala, se vjerovatno sada ne stidi, nego se smjeska i trlja ruke i, na zalost ne zna da nista nije jace od dunjaluka. Pa evo sada bih ja svi tim nemoralistima porucio, kradite i samo kradite, ali ne zaboravite da zulum koji cinite ovom jadnom narodu ce vam se vratiti kroz Boziju kaznu i to na vama i vasim najmilijim. Sretno vam bilo bagro smrdljiva.
Nije tačno! Zna se sve i jedna marka! Aaaa, što si ti radoznao! Sve bi da zaš. E nemere.
Drzavo ebem te kad imas, a krades od ljudi koji su sve izgubili!
...sve je to "na sigurnom".
hahah, koji su ovdje doktori za lopovluk.. pa ja mislim da to više nigdje na svijetu nema :)
Znaju SDA govnari gdje je utrošen novac!!!
Glupi spin, SDPov čovjek je bio zadužen za raspodjelu sredstava, ali ti to već znaš
:) samo podjelit u 3 drzavice pa kad nas kradu nek nas kradu NASI ovako ja uvjek mislim da su me pokrali srbi ili muslimani .. a vjerujem da i vi tako mislite recimo muslimani kazu ustase ili cetnici srbi kazu balije i ustase i tako u krug ... ZA IMAM PRAVO PO USTAVU ZNAT KO ME KRADE jesul MOJI ili NJIHOVI ?? mislim molim vas lipo!!
zna narod
Pravi naslov je ne zna se (satro) ko je pokrao pola sredstava
Zna bake majku mu banditsku, i ostala bnda gore na vrhu!!!!!!
Zna Bake 100%
Sa najviše izgrađenih vjerskih objekata po glavi stanovnika na SVIJETU, najviše nas pogađaju poplave koje su u svakom vjerskom tekstu božija kazna. Haman tu nešto žestoko zaudara. Ko zemlja nakon poplavbe !!!
pa ne treba puno mudrosti da se shvati gdje su nestale ove kao i sve druge pare koje putem raznih donacija dolaze više od 20 godina u ovu zemlju.....pitanje je samo hoćel im ikad bit dosta....
neće...imaju oni svoje potomke,...valja nahraniti sinove, pa novih sinova sinove i kćeri ! vazda gladnih usta!
pa kaze audi, bmw, kajle, žene...