Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ suzdran oko rezolucije za Srebrenicu i genocid a ti Bakire i SDA grlite Covica a odgurujte Zeljka zlatnog ljiljana. Ne bi me iznenadilo da i Orica izruce Srbij da cetnici orgijaju nad njime.
jel se ti to zaj*** ? ili si toliko hinjav da se jos nasladzujes ?
"Ubijte jednog Srbina, mi cemo 100 muslimana!" Raspisati potjernicu za Aleksandrom Vucicem!
Ako je pucao na Srbe u odorama Vojske Republike Srpske, Tigrova, JSO, Vojske Jugoslavije i MUP-a Srbije, onda su bili legalna meta. Medjunarodni sud u Hagu ga je oslobodio optuznice da je ubijao civile.
Kako ide valjanje u blatu, braco portalska?
Ovi srbi uvjek o nekoj 23% a glupana jedni na svakom od njih na autu im tablice BIH pasosi BIH da jos ne nabrajam sta sve koji ste pacenici
Plinvich1993, sudeci po korisnickom imenu pretpostavljam da si se rodio 1993, ja sam proveo cijeli rat u Sarajevu, Naser Oric je zlocinac I treba odgovarati za zlocine pocinjene nad srpskim stanovnistvom koje je ucinio sa postrojbama pod njegovim zapovijedanjem.
mislimda ste svi sducirani . Imate skole zar ne?.... lik je zlocinac. to sto je oprosten od suda u Hagu apsolutno je nebitno. citajte, gledajte sta je radio, imate youtube.com. Poslije youtube nema nevinih, samo neosudjenih. Gosspodin je bio osobno osiguranje Slobodana Milosevica, citajte, educirajte se o osloboditeljima domovine.
Nasere Legendo naša!! Mogu samo da ti ga puše...
Oni ti ga puse Nasere....!!!
srbija kada treba da odgovara nije učestvovala u ratu u bih, a kad treba hapsiti itekako pokazuje da jeste.
Samo mi nije jasno po kojem to pravu ili pravilu netko moze biti sudjen dva puta za isto djelo. Iako je oslobodjen pred sudom u Haagu, sada ga nekakva Svicarska hapsi da bi bio izrucen smrdiji? Zasto suti nase MVP? Isto se desavalo i sa Jovom, i sa Ganicem, sada sa pravomocno oslobodjenim Oricem!
AKO BI SMRDIJA TRAZILA IZRUCENJE BOSNJACKOG HEROJA,,,AUTOMATSKI PRIZNAJE DA JE AGRESOR U BIH
Ako vam dodje u BG, samo ce vam zitigu Olju
A sta srbija ima sa time zar nije dokazano da srbija nije ucestvovala u nasem ratu pa sta oce koji ...
ispo si glup de procitaj ponovo sta sam napisao
Mijenjamo srbijanca Bakira za bosnjackog heroja Nasera.Izrucujemo odmah ne mozemo cekati vise koliko nam je zla nanio.
Btw, ova uzečica da je neko "na aparatima" meni je stvarno postala ofucana. Ono kad nemaš pametan komentar, ne znaš šta da napišeš onda kažeš da je neko "na aparatima". Bezveze.
Srbija će se obrukati, samo sebi ruše kredibilitet a Interpol je već upozorio sve zemlje zapadnog Balkana da neće tolerisati politički motivirane crvene potjernice. Njemu je suđeno u Hagu i presuđeno da nije kriv. Mislim da će Srbija dobiti packu, novinari će imati o čemu da pišu, nacionalizmi će se opet malo rasplamsati i to je to, vozi miško.
Hoce srbi opet po picki!