Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko seljake ponižava i potcjenjuje vidi se iz teksta Tz građani.Zaboravili ste dodikovci na svoje seljčko porijeklo,sram vas bilo.Seljaci su državljani i građani bih bili i ostaju vjerni svojoj zemlji. bosni hercegovini.Zavrtilo se vama od lopovluka i pljačke narodnog blaga .O sebi se zabavili.
sabrano i brzo će reagovati inzko.dodik je rekao svoje i treba da sluša dok ga ne pozovu na informativni razgovor.sve ostalo je stvar tehnike i pravednih procedura.
BIH SE NE MOŽE PODJELITI.ISTO TAKO,GRAĐANI BIH SU I U GRADOVIMA I U SELIMA.PROBLEM JE KOD NERVOZNIH SUSJEDA BIH.PRIBLIŽAVA SE KRAJ NJIHOVIM ISTORIJSKIM PODUHVATIMA I ODLAZE NA SMETLJIŠTE ISTORIJE.BIH IDE U EVROPSKU UNIJU,KAO I U WTO I NATO.AMERIKA OSTAJE UZ BIH,KAO I EU.POSLJEDNJI ZAKLJUČCI KOJE JE OBJAVILA RS U SLUŽBENIM NOVINAMA IDU U AUT KAO I PIOLITIKA KOJA STOJI IZA OVIOG DOKUMENTA.ŽIVI BILI PA VIDJELI.
ulazak u EU moze napraviti samo cjelovita i jedinstvena BiH, pod uslovom da ima jednog predsjednika, jaku vladu i veci parlament. tek kad se to desi razmisljat cemo o zatvaranju OHR. a ovo oko raspada ce ostati nedosanjani san nekolicine kriminalaca koji se obogatise skrivajuci se iza \"srpskog nacionalnog interesa i interesa RS\", i to je napokon jasno svima u svijetu. ps. a ako srbija nastavi da trubi staru pricu mogla bi ostati bez vojvodine, sandzaka, a posebno bez RS. pps. a ako narod u RS stoji iza dodikovanja, onda je vrijeme za pakovanje prnja i mars preko drine. visegrad, foca, zvornik, trebinje, doboj i b.luka ce uvijek biti u BiH
TI takozvani gradjani su obicni seljaci, dok je OHR prisutan nema nam ni da dobijemo statusa kandidata za Eu..Novi ustav mozemo cekati i 10 godina, ciao EU nema nista od BiH bolje je u komade pa kako bude.