Naša stranka
0
"Ne uništavajte Počitelj"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tvrtko Majmune, da nije mozda DIKTATOR Lagumdzija \"prava opozicija\"?
Prethodna dvojica, popušite kurčinu i vi i vaši lopovi. Moralno ste na nivou SDA i SBiH, to je vaš nivo. I mislim da ste i osnovani da skinete glasove pravoj opoziciji.
Tvrtko pokrij se usima i suti glupane. Lupas gluposti majmune.Mrsko mi je objasnjavat ovakvim glupanima. Beznadezan slucaj.
Druze Tvrtko, veliki psovacu, Nasa stranka je nastala prije 6 mjeseci... A do tada je Semir O. sve vec obavio... Uz zna se ciju pomoc... Dakle, ne zajebavaj nas... Trazi druga sredstva za napad!
Najljepši autogol što ću ikada vidjeti pripremaju moji SDA idioti sa hercegovačkom falangom. Svaka vam čast, unakaziti ćete onakav arhitektonski biser, a sebi podignuti spomenik gluposti.
Bos.om, popuši kurčinu, i ti i tvoji spasitelji iz Naše stranke. I JEBO TITtUĐMAN MATER.
Tvrtko, oko, idi ga obali onim sto Francekovu statuetu podizu kao jedini prihvatljivi povjesni pecat ovih vremena, u prvoj si poruci opalio kretensku argumentaciju, i to je sve i odgvor si dobio na mjestu. I otkud znas da se niko nije bunio za Visoko, naravno da je i naravno da je isto sranje ko i s Pociteljem, ne navedoh li da su svi dirigenti svih nacije ista govna ;-) Argumentacijom kao tvoja, da ako se je negdje drugo kulturni zlocin pocinio, sad se nema pravo glasa, zajebi to, jer ja zlocin u Visokom ne pocinih, niti opravdah, jer kao sto rekoh, sve su to posla iste bagre. A to za vehabije, jel to sad valjda neki novi trend, da sve sto se ne dopada od stavova ako dolazi iz SA kantona se klasificira zajedno s vehabijama, zajebi to, to mozda kod nepismenih pali, ali ne ovdje, nadji sta ozbiljnije i pravi razlog da se prestane buniti oko ovog u Pocitelju, do sad si samo laprdao bezveze, mogao si do mora skoknut\', bolje bi proveo vrijeme.
pazite nije mi ni cudo sto se ovaj nazestio na Pocitelj moj rodni grad-znate Pocitelj je simbol turske ostavstvine u ovaj zemlji i mjesto gdje su se Bosnjaci u velikoj mjeri vratili-a ovaj unuk bivsih hajducija iz Širokog želi da to izbrise posto poto jer Pocitlj postoji kako bi na samomo ulasku u BiH posvjedocio da u ovoj zelji sem prekrstene juzne Hercegovine postoje drugi
Gdje si normalni nisam te prepozno.
@bos.om - jebala ti stoka mater, ako je to tvoj diskurs. Zašto se niste oglasili kada je počinjen najbarbarskiji akt prema kulturnom naslijeđu od kraja rata? To je bila prilika da se pokažete kao pravi zaštitnici kulturnog naslijeđa. Naravno, niste mogli jer su pojedinci iz Vaše stranke direktno podržavali one koji su rušili macolama temeljen naše državnosti. Imenom i prezimenom Bojan Bajić i Esad Bajtal. Ako nisam u pravu, neka javno izađu i osude barbarstvo na Kraljevskom gradu Visoki i pozovu na njegovu zaštitu.I javno kažu ko stoji iza toga. Makar i formalno. Ako je tvoj jezik kulturni program Naše stranke, onda stvarno bolje da se niste ni javljali. Znači želite da jedne primitivce zamjene drugi. Znači li to da vi ne želite civiliziranu diskusiju, da neko ko ima primjedbi na vaše djelovanje odmah mora biti žigosan kao primitivac ili nešto slično? Pa kakva je onda razlika između takvih kao ti i vehabija?
Proce i vrijeme takvih primitivaca kao ti Tvrtko koji kao jedinu argumentaciju naglabaju ko je gdje prvi poceo nekad prije te s tim zabranjuju daljnju diskusiju i razgovor sve u sklopu guranja svojih interesa \'vamo-tamo, doci ce i normalni i posteni ljudi nekad na red da svu vas stoku rastjeraju i pocnu raditi sta treba da se radi za dobrobit svih, a dotad ce se normalni makar da kako tako bore i koce kolko moguce vas stoku u vasoj akciji upropastavanja svega sto ovdje valja. Ovo se odnosi na sve nacije, lopovi su kod svake strane isti i super se slazu u privatnosti.
ne lomite mi bagreme...
Dosta i vaše lažne brige za kulturno naslijeđe. Zašto niste reagirali kada je uništen temelj naše državnosti na Kraljevskom gradu Visoki? Zato što su i Bojan Bajić i Esad Bajtal podržavali one kolje su uništavali sjedište bosanskih kraljeva. Zato nijedne kada je kulturno naslijeđe u pitanju.