Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci&&&&& ortodoksi nakaradni,,,,,, njima je u krvi da otimaju ,,,jer se oni hrane time isto -zvijeri divlje ,i zvijer je uspjesna kad ulovi i onda lize onaj plijen!
..živ bio, mani se komentarisanja. Nešto ti je premalen razmak između ušiju za tako nešto. A vidljivo je da te ni škola nije baš zanimala. Zato, pusti raju koja nešto zna da komentariše.
a ovo gore, na zapadu u zapdnoj kulturi u prevodu znaci: ako se javite sa konfrontacijom, spucat cemo vam mortalni udarac, od kojeg se necete dici :)
ne moze nikakav zakon ni papir promjeniti istinu da rusija se sastoji od hiljadu nacija i plemena koji znaju ko su i koji ce svak svojim putem uskoro :)
Članak IV Parlamentarna skupština Dom naroda se sastoji od 15 delegata, od kojih su dvije trećine iz Federacije (uključujući pet Hrvata i pet Bošnjaka) i jedna trećina iz Republike Srpske (pet Srba). Jel Rusija ima ovakav ustav? Bosnjaci nemojte se praviti slijepi, ako ne postujemo ustav idemo ponovo od pocetka od 1995. Nakon ovog iskustva 1995-2010 je pitanje hocemo li naci kompromis o zajednickoj drzavi ili ne!
Dodik pokusava da skrene paznju sa svojih kriminalnih radnji. On je Boga molio da ga Inzko smijeni, pa da on ode kao srpski heroj. Medjutim ovako ostaje na vlasti dok ga ne hape za jaja kao sto su mu jarana Sanadera ili ovog dole Crno Gorca. A narod neka misli da su mu interesi ugrozeni...
Igras se rijecima. Nabroj konstitutivne narode Rusije. A to sta ce biti, je stvar futurista ne Rusije. Ja mogu predvidjeti da ce biti velika glad koja ce pokositi veliki broj stanovnistva u zemljama u razvoju, ali to nije tema. Konstitutivni narodi BiH su Hrvati, Srbi i Bosnjaci.
kako rusija nije multi nacionalna drzava? naravno da jeste, i bice raspada rusije ABD, sto prije
BiH nije Rusija niti jednonacionalna drzava bas kao sto ti NISI Mate !!! (mozda su ti preci nekada bili)
sta mislite sat bi PUTIN uradio da neka Ruska republika pocne popisivati drzavnu imovinu na svoj konto, ma ne bi za 5 dana ni te reublike bilo, zato je ovaj Ruski ambasador u BiH, dao plitko objasnjenje
Rusija ceka nebil mogla pokupovat cijelu RS ^^....dabogda djete, dabogda....
Srecan dan Republike Srbadijo.
Tako je smješno što svi prave toliku famu oko \"državne imovine\". Prvo ta kategorija ne obuhvata niti podrazumjeva teritoriju države i nema veze sa tim. Drugo, oko 80% te imovine su entiteti i kantoni već odavno privatizovali i već privatizuju, šta mislite na čijoj zemlji su izgrađene svi oni shopping centri i nelegalne kuće? Ono što je ostalo je šaka jada i sada se svi kao bore za interest države i te njene imovine.
Nije, nije 92., u pravu si. Tada smo se borili i izborili za ovo sto imamo danas. Ako si ti zadovoljan, mi smo jos vise. Isto ce biti po pitanju imovine, ne mislite vajda da cemo i tu proci lose. Ha, ha
cetalji vraticete drzavnu imovinu, nema vise odudjivanja tudjega, pa nije ovo 92 vise!