Pozitiva(c) dana
0
Ne šuti, ne trpi!
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvo se brani pravo pojedinca, BRAVO!!!!! Svaka čast za solidarnost...
Sarajevo treba da se ugleda na Tuzlu
Hebo Predsjednika drzave gdje se siledzije i ubice (genocidasi) secu slobodno ili su osudjeni na takoreci nista
neko spomenu demokratiju, da ne funkcionise jer smo šareni, mozda i upravu, Treba jednog diktatora, sto ce reci i presuditi ovim siledjijama, kazna nek im sjeku k..... zbog silovanja, tako gnusan i odvratan cin. Ja bi im tako sudio, ili kakvih 20 crnaca maksuz dovesti nek njih guze po 3x dnevno, bolesnici jedni Pisam se na nase zakone i kazne po 2-3 godine.
svaka cast omladini tuzle i nemojte dati svoje sestre,cerke ZIVJELO JEDINSTVO TUZLE ,a ako se ovako besposlicari sto se brane prava svaki dan neka bude tako da dok neizdje djelo na vidjelo ZIVJELO JEDINSTVO TUZLE
Sretan Vam Dan Republike!!!
I MENE JE STRAH, PA SE NE K.URCIM!
axa-razmisljanje ti je na nivou, svaka cast!!!! njih 4 nece nisat promijeniti, da jos neko postane kao njih 4 promijenilo bi se!!!! njih 4 su hrabri i zapoceli su ono sto je trebalo, sada se ostala ekipa treba pridruziti..... a ti i takvi kao ti ocito ne ontaju, njima je u glavi samo sta sakica nas moze promijeniti (naravno da ne moze nista kad je takvih kao ti 90 posto, vi biste da se mijenja a da vi ne mijenjate.... pa bas ste pametni ) zato vecina stvari i nije kako treba zbog vas takvih..... samo zabusavatae i nista aktivno ne podrzavate!!!!
Prijedlog za pozitivu dana-------------- Referendum i volja jednog od Naroda u Sudanu,,
Zar nije SERIJAT cemu vi tezite, a to je sve sastavni dio istog. Odlučni ljudi koji se vide na ovim fotografijama njih 4 nece nista promijeniti.
samo jednopartijski sistem funkcionise za nas stoku, a ubrzo ce tako biti svagdje drugo. ko kaze da je demokratija idealna? pored nas ovakvih sarenih nikad nece funkcionisati, kao sto i ne funkcionise na drugim mjestima.
Revolucija,vakat je.Vrijeme Izmetbegovica,duduka,covica ,cengica,brankovica itd itd je proslo.Oduzeti pokradenu imovinu,presvuci u pruzna odijela i dodijeliti dugodisnje robije za pljacku, organizirani kriminal,terorizam,genocid nad osobnim narodima zatim uposliti radnicku klasu kao i proizvodne hale.Nema dalje,nema drugoga!
Svaka cast ..... kakva nam je drzava i kakvi je dundjeri vode treba svak idan protestovati
Nismo mi besposleni ko Tuzlaci, dok pročitamo sve o našem dijamantu, pa pogledamo fotke kako trči, kako stoji, kako se smije, haman prođe dan.