Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci su vjeciti luzeri... Pusi k u r a c ko te j e b e moze Srpska i bez tebe Federacijo, Federacijo...
Laktasenko je seoski blefer.
inace protiv chhhetttnika kakav je mile se ne bori amandmanima nego policijom i vojskom. to da ce te takve ukloniti amandmanom, sanjate gospodo.
da ne spominjem ko je donjeo zakon o dvojnom drzavljanstvu sa srbijom. ha bando chetttnicccka, ofarbana u crveno.
jes, jes, chete prije hareta i aprilskog paketa nisu razbili pred kamerama CNN, NBC, ABC, BBC, RTL, SAT1 ... audi A8 druga STALJINA. kao nagradu za to, dug staljin potpisao ugovor o slobodnoj trgovini sa srbijom i tako ekstra suficit, pretvorio u ogromni deficit, koji je BIH kostao od 2002 do danas oko 3,5 milijardi EUR. Ha?
Toliko su ti amandmani bili losi za BiH da ih danas prvi Dodik ne zeli ni u snu vidjeti. Hvala ti Harise! Hvala ti SDU!
Treba mu zahvaliti (Harisu S.) sto je zbog njega ova drzava pred raspadom i sto su chete iz RS-a dobile krila da rade sta hoce... Samo slijep covjek ne moze uociti ove stvari....
i treba haretu zahvaliti.
Je li ovo onaj sto na guzici ima kljuc pa ga Mile Ronhil navije i on se klacka?
Hvala ti Harise!