Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma da politicarima je bila super godina nista nisu uradili za ovaj narod pojacali sebi plate , ali i narod je kriv sutra da budu izbori opet bi glasali za iste ona takozvana republika srpska opet nekakav budzet ima ali federacija nacisto propada gledajuci onaj interviju lajcaka u beogradu hvali se kako republika srpska ima veliki ekonomski napredak a smije se kaze federacija je u propasti i ima velike dugove i drago mu , i treba da mu je drago kada su nasi politicari u federaciji majmuni korumpirani svak protiv svakog nema ako mu ponudis fotelju odmah ulazi u vlast boli ih za drzavu i narod , ma nema ovu drzavu samo mladi mogu da promjene nista od ovih starih vec ispraksanih komunistickih lopova
mars radmanovicu, to treba da kaze narod a ne vi usrani politicari
sad bi narod rekao; NE SERI RADOVANE... Izvinjavam se .. NISAM ODMAH SKONTAO... JA POMISLILA NAROD NE MOZE BITI NEZADOVOLJAN, A ONO TI MISLIO NA SEBE, DODLU, HARISA, I OSTALU LOPOVIJU KOJA JOS MALO PA CE ZAVRSITI \"PLJACKALIZACIJU DRZAVE\"... AFERIM RADMANE!!!!
Pa konjino jedna kako nemozes biti zadovoljan sve si unistio i jos primas platu
Ma super nam je bila ova 2008. Vjerovatno računa da će 2009. biti gora?!
Radmanovic bi trebao da se zove Hinja Hinjislav ili Nebojsa Kojot!!
Pa zasto bismo i bili nezadovoljni??!!! Nikad nisu manje radili a plate su povecali SAMO 100 %...Pocrkajte bagro politicarska!!!!