Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika=Prostitucija, ama baš u svakom smislu.....
naravno pa vidi samo sta je sve suljagic i komsic govorio za bakira nema kako ga nisu nazivali izdajnik ubica generator krize i korucpije...pa vidi eno ih sa njim u crvtsom zagraljaju...to su kurvetine
Papci. Ima ih i u BOSS-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E sto se obruka Vojine i sebe i djecu i zenu i svu svoju familiju.Ja od sramote ne bih izasao na ulicu pred narod. Sta rade pare i interes jadno prejadno.
Pa imamo i mi 3 prodane duše sto se izjasnise kao Srbi zbog para i fotelje!Bem im stare!
Pa imamo i mi 3 prodane duše sto se izjasnise kao Srbi zbog para i fotelje!Bem im stare!
Hah.. ovo je stat pa plakat
Izdajnik, prodao se za saku eura. Gori su bili ovi iz NDP sto su ga primili. Ko izda jedne izdace i druge.
zahtijevam da se omoguce komentari na deenovom debelo placenom clanku, tuzit cu vas
Sada je jasno zašto i kanibali ne jedu političare. "ZATO ŠTO NE BI IMALI POŠTEN NOBROK !"
Ispravka "OBROK"
Predo' si krivicnu prijavu mupu RS-a,sad cekaj.Mozda bi pametnije bilo da si je predo' tuzilastvu BIH jer i na to imas pravo.
Što me bolan ZAJEB'A???!!!! PolaHko, smiri se, ja tebe "prijetelju" nisam "Zajeb'ao" kako ti to formulišeš... ja sam tebe "Pošteno prevario" sve u skladu sa zakonom. Narod koji je glasao za ovog lopinu šro se proda, je po principu automatizma "stado ovaca", i neka je. Kada se za godinu dvije ponovo počne rušiti i paliti, neka opet staju u zaštitu fotelja ovim i ovakvim čobanima što ih vode.
kasaba na Drini@ Ajd ne botaj više majke ti, iznesi svoje mišljenje ma kakvo je, ali ne kopiraj isti text 100x......
A gdje ti je savjest Vojine obruka se licno, a i svoju djecu zenu i familiju. Gdje nestade postenje i ljudskost nek mu je na cast i sramotu.
Vojin Mitrović-Papak , starkelju interesuje samo lova,hebe se njemu za narodom i glasačima,ma većina su takvi.