Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cigan ostaje cigan.....bez obzira na sve!
nazalost
daj prst, ode ruka iz ramena... neki stoje u redu da im se pruzi prilika, njemu se pruzile dvije, al ne nije dosta. Ne vracajte ga ovamo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lezi hljebu da te jedem... Tipicno za romsku populaciju, spremni na sve osim za rad
Jest to. Al sta cemo mi od tolkih rikverc govana.
ne gine mu da opet bere zeljezo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Problem je dublji nego se na prvi pogled čini. Danisov jedini krimen je bio taj što je jadnom čovjeku koji nije znao za bolje otvorio vrata raja. Malo glumiš, više čekaš tako mjesec dana i legnu pristojne pare a nisi morao crnčit za to. Kad bolje razmisliš glumački posao je ciganski život samo okružen luksuzom. Putuješ u čergama (Winebago prikolice), pretvaraš se da si neko drugi (ko cigani da su sakati, beskućnici i sl.) jedno vrijeme intenzivno radiš (mjesec, dva) a onda mjesec čekaš drugu gažu. Čovjeku je puklo pred očima. Vidio kako žive Danis i danisići. Poso dobar, para laka, fleksibilno radno vrijeme i još ako dobiješ nagradu slave te i veličaju. Ali Nazif ne priznaje činjenicu da on nije glumac jer ne postaje se dobar glumac tako što glumiš samog sebe, već moraš pokazati raspon. Kaže bolji od sapuničara. Pa nije ljepši a to je u sapunici važnije. Dobio si posao (glumački) odradio si pošteno (dobio nagradu!) Danis te pošteno platio i završen slučaj. Niko ti ništa ne duguje.
Samo nać dobrog pedera da zguzi ovo cigansko pašče.-............................ništa više
Nazife,nudim 10 eura za medvjedica I da mi otpjevas nesto od Ljube Alicica, moze?
Dje neće moći on bi ti to i za 9€ al hajd neću da mu kvarim. Još i da mu ženu ako treba.
Romi su narod ko Indijanci ..:free spirit'. Nece oni nicija pravila ni odredbe. Njima smeta radno vrijeme,radio bi Cigo al da dodje kad mu se cejfne,a pogotovo da ode kad mu se cejfne. Socijala je perfektna sadaka,ne moras sjediti na hladnom trotoaru a,sadaka kapa li kapa.Ja licno mislim da je nemoguce integrirat Rome,oni to nece I ne zele.Treba ih ostavit na miru I na njihovom zanatu.Nazifove prilike mnogi danas u Tuzli I Lukavcu mogu samo sanjati,da je nekom demobilisanom borcu bilo ponudjeno skako bi od srece sto je "drzava uradila" nesto za njega...
Povrijedio se u komunalnom preduzecu a nije se povrijedio sakupljajuci otpad... Kome taj masla.. Nego sad fino kad se vrati u BiH obavezno na koju godinu robije u Zenicu.
E Tanovicu,Tanovicu,toliko skolovanih glumaca koji za kafe nemaju a ti cigu nepismenog uzeo da vodas po Evropi koji nas bruka od kada se pojavio onako krezub na sceni.
Ja samo ne shvatam ovaj klix koji toliko medijskog prostora daju ovom parazitu od covjeka!
ne treba mu dat vise ni onaj "hljeb za poslije" kad se vrati!!!! mrs, brukas nas po svijetu
koja budala, napustio dva posla u BiH prvo u Tuzli na Panonskim jezerima, pa nakon toga u komunalnom u Lukavcu i otišao u Njemačku da traži azil. Sada kada ga ***rtuju opet će da moljaka za posao, e ja mu ga ne bih dao nek skuplja željezo cigo.
Eto izjavio je kako su ga prevarli Tanović i bh. vlada. Kako su ga prevarili? To ne može objasniti.
Prvo nas je osramotio time što je u filmu prikazano kao da je BIH neka divljačka zemlja koja ne toleriše Rome, još malo pa ko da ih ubijamo, a sad nas sramoti na ovaj način što je tražio azil iako je dobio "zlatnog medvjeda"... Sad ispada da ni "filmske zvijezde" ne čuvamo xD Baš pravi ciganluk.
moze ovog medvjeda sebi komotno zabit u guuzicuu,,,
E jesmo mi nezahvalan narod u pm
Nazif je tipičan predstavnik svoje sredine koji hoće na socijalu pa da je poteže do kraja predugačkog života, a onda da je nasljedi žena, po zakonskom pravu, kojom će se oženiti u svojoj 90-toj godini, a njoj da bude 20. Nazif-ponos svoje domovine.
Malo je reci cigan...MANDOV...
na osnovu cega ce mu dati azil? azil se dobija kada se ne moze vratiti u maticnu zemlju zbog odredjenih razloga: rata, politickog progonstva itd,.. on je snimio film i pokazao svoju sudbinu i s time je dokazao da ga nista ne sprijecava da se vrati tamo i da je nema nikakvih problema. eto pameti.