Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gde potrosise toliki novac kada je osnova vec bila izgradjena????
Koje lazi, kakvi bola Njemci srusili, na kojim ste vi drogama kliksovci???
EVO I ONOG PEDERČIĆA
Okamenjena vila ljepotica
smahta se jadna dok pročita do kraja,i gle čuda,zaboravih komentar. E svašta,tobejarabi! :-)
mot koji me podsjeća gornjim dijelom na mostarski, a doonjim na višegradski. remek djelo, lijepo je što je obnovljen. hvala turcima, jer ovi naši bi obnovili most na svetog nigdarjevog.
NEMOJ TAKO, PUN JE PORTAL PARTIZANA.... A BOGA MI I USTAŠA, EVO VLADO PRVI...
Bagat, ovo ispod se naravno ne odnosi na tebe.. Klinci, 'ajte ponekad i pročitajte tekst prije nego što lupite.. "Kamenu ćupriju sa šest lukova je, naime, 3. marta 1945. godine bombardovala Hitlerova Pionirska jedinica 3. bataljona 370. grenadirskog puka Wermachta, a ostali su čitavi samo kameni stubovi." Ako su partizani bili pripadnici Hitlerovih jedinica, onda ste vi definitivno učili neku novu istoriju... i to lažnu..
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
''Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Dobrica Ćosić, Deobe „Laž je srpski državni interes.“ Dobrica Ćosić „Laž je u samom biću Srbina“. Dobrica Ćosić „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina." Dobrica Ćosić "Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž..." Dobrica Ćosić
vrlo si lijepo opisao most.
Prevedi na latinicu, ne znamo mi ćirilice :) davno je zaboravili.