Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci nemaju nista sa Turskom i nemaju nikakvog razloga da na ulicama slave eventualnu pobjedu Turske. Bosnjaci sigurno nece krenuti u Zapadni Mostar ako pobjede Turci, jer Turska nije nasa maticna domovina, nego je to Bosna i Hercegovina. Ali ako Hrvati krenu na Istocni Mostar, i ostale carsije gdje zive Bosnjaci, onda ce se Bosnjaci normalno braniti, a Hrvati ce dobiti degenek.
pa naravno da traze povod...da se eurosong odrzava u sklopu duela, bilo bi nasilja, a ne na fudbalskoj utakmici..pohvaljujem cinjenicu da ce biti policija \"na mjestui moguceg desavanja sukoba\" no mislim da ce opet biti nereda..ako ne u mostaru, onda negdje van mostara... a pogledaj ti samo turske i hrvatske navijace u becu...milina pogledati... jbg, naopaki smo...