Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zahvaljujući vama, kao što ste vi Smailu Čekić za dvije tri godine rat u BiH će i službeno postati građanski, a riječ o genocidu će se svesti na Srebrenicu. Vi ste, sram vas bilo od žrtve bošnjačkog naroda napravili sjajan biznis. I dok god prilazite s ideološkog stnovništva, po nalogu pojedinih partija tom problemu, vaša dijela za ozbiljno će smatrati samo vaši najbliži saradnici i vaš politički mentor. @ssss pa možda bi i imali više intelektualaca, da oni koje ti cijeniš nisu u XX vijeku počinili tri genocida.
BRISETE MI KOMENTARE SVAKA VAM CAST BAS STE GENOCIDNI
Nemoj kod dabica, nego sebi potrazi nekog da te pokusa izlijecit\', bit\' ce mukotrpno, sporo, i bolno, dok ne shvatis da si bolestan,ali tek tad zapravo reedukacija moze da pocne, ako prezivis, al bolje probaj, nego ovako.., tuzno je.
Blago vama kad vam je CEKIC INTELEKTUALAC... Ustvari vi ste imali samo dva intelektualca u svojoj jadnoj historiji, Mesu Selimovica i Emira Kusturicu i obadvojicu ste popljuvali... Mozda zato sto su bili pametni... Sad su vam intelektualci Cekic i Sidran.. Da covjek umre od smijeha???