Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majo, to ti je zato sto ti je u SDA i SBiH jedina prava kavalifikacija ako si bio dousnik UDBE. A inace on je potpuno nepismen covjek. On ne zna recenicu sastaviti. U osnovnoj skoli se uci da recenica mora imati i subjekat i predikat. A u gornjem clanku \"sudija\" Ceman kaze: \"Uostalom, to i jeste funkcija Ustavnog suda i dodao bih tu još na način na koji to obavezuje Ustav i svi međunarodnopravni dokumenti koji su njegov sastavni dio.\" Eto imamo sudiju Ustavnog suda koji pravi \"recenice\" bez subjekta i predikata, i to za novine.
šta ti je politika... protukandidati su mu bila 3 doktora nauka, koji su se školovali i u inostranstvu... ali, šta ćeš, očitno nisu dovoljno kvalifikovani :P