Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo lijepo, svaka čast, čestitke!
haj fino
Bravo!!! Svaka cast i zelim vam svu srecu na takmicenju!!
Jedno je Briješće, jedan je Behaudin Selmanovic !
......da, bas su olaksali jadnoj djecici koja su ostala u ucionici i preko skajpa gledaju drugu djecu koja sebi mogu priustiti odlazak u skolu u prirodi, pa ovi jadnici u ucionici jos pjevaju pjesmicu o fojnici.........i dok ovi u fojnici rade jutarnju gimnastiku u prirodi, ovi u skoli to isto rade u uniformama i ucionici!! sreca pa ova djeca koja su ostala u skoli se nisu osjecala izolovano!! ne mogu da vjerujem cime se ponosite!
Super,konacno su nastavnici izasli iz mišije rupe. :)
to im ono na welnes se nakacili
Microsoft je pogana firma, sutra ce toj djeci naplacivati licence za koristenje tih tehnologija u hiljadama dolara i kad poslije ta djeca budu profesori ili akademici nece znati za druge stvari kao sto sad profesori ne znaju otvoriti dokumenat u latex formatu jer ga jebeni MS Word ne moze otvoriti
Samo Linux i kraj priče :D
linux je beton
svaka cast:D
Prestanite zaglupljivat ljude MS-om
Slazem se da zaglupljuje. Mada i dalje je Windows najvise user friendly u poredjenju sa drugim OS. i imamju najbrzi support.
Protiv Windows-a i nemam nista. Problem su ostali njihovi proizvodi. A najvise zabrinjava kolikom broju retarda su omogucili ulazak i prezivljavanje u softverskoj industriji.
Too sestro .. rock around the world !!
Jeste li im uvezali nacionalne predmete, to je izgleda jako bitno, i vjeronauku, to je bitnije od svakog drugog predmeta.
Dobrodosli u red zmajeva! :D
a što se isto oblače?
ma nema dljaka da upadne u šampitu