Traži se uključivanje policije
0
Nastavljeno uništavanje Aleje ambasadora
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Sta ce nama zelene aleje, gdje ne mogu ovce da nam bleje. Mi smo raja iz zelene sume, nema hljeba bez ovce i vune.\" Pjevaju raja Ambasadorskom alejom
Ovakvo je stanje u cijelom gradu. Treba nesto hitno preduzeti i uvesti maksimalne novcane kazne, jedino tako ce se pojedinci opametiti.
ne bi to radile sarajlije,to su one \"došle\".sarajlije su oličenje kulture,gostoprimstva,ljubaznosti...
Može li tvoj mali mozak smislit išta pametnije i ljudskije. Jesi provala, šega glavni si u raji, primitivac!
Cuvar je prisutan 24/7.
Cuvar je sluzbeno lice koje je angazovala Gradska uprava, obucen je kao lica koja rade nadzor parkinga, tako da mislim da nije policajac. Ali sustina je da neko stalno bude prisutan, jer huligani ne vole biti vidjeni.
Ko je cuvar?
Kradu korpe : )
Raspitajte s malo kako je to rjeseno u BL na Banj brdu (bivsim Sehitlucima). Cuvar, rampe,... tako se to radi u pravim gradovima.
@Katran Nego jesil ga ti maloj privalio aaaa?
zeka sucur i kkmapnija tu redovno puse travu i unistavaju.... a onda ovi ko fol mole gradjane ako sta vide... nema koga moliti dovoljno je da sami odo haman svaki da n su tamo....
Hahaha :) Tek sad sam pricitao cijeli text, da 5 korpi i 12 klupa i nijednoj ne fali nista (bar u zadnjih par godina isto izgledaju)...a \"kucica\" je u istom stanju vec par godina. Pa zar smiju rec da na 2.5KM postoji 5 korpi za smece...i 12 klupa i da su gradjani krivi... Ocigledno ta sluzba ako i postoji uopste nije bila na Bentbasi godinama pa se kao sad nesto iznenadila... Patetika :) Eto i da je neko pokrao 5 korpi a nije sve su na mjestu...kakva je to vijest? Koja sramota
Da, ima tu i 10 klupa na tih 2.5KM, nisam primjetio da je neka unistena a isto vazi i za korpe za smece i tu garantujem da je sivh 5 korpi u savrsenom stanju, sto se tice slavne Aleje i tog drveca ono je pateticno...i ne mice, ne raste uopste, nesto nije sa njim uredu.
Ja suplje...prvo o unistavanju Bentbase a drugo ovih ovdje kvazi-strucnjaka, ne bih reko da je od vas iko tamo zagazio u zivotu... Najveci problem tog setalista je upravo ta ista opstina Stari grad, prvo nema table koja bi znacila da je zabranjen saobracaj (pa motori a cesto i auta voze setalistem), drugo na duzini od 2.5km postoji tacno 5 korpi za smece, asfalt je uzasan i na mnogim dijelovima kliziste prelazi preko ceste, asfalt je uglavnom los i jako tesko je rolati, nikada nijedan policajac ne zadje, konji i kocije su totalni visak itd. Svaki dan sam tu i znam o cemu pricam a ovi sa Ilidze i Pala nek zacepe...imaju svoja setalista bez varvara...
Problem nije ni u vladi ni u gradu ni u drzavi. Problem je u roditeljima koji absolutno pojma nemaju sta im djeca rade i kojim se budalastinama bave. A inace je uvijek ovaj dio setalista bio fin. Sjecam se prije rata si tu mogao sresti klosare, kokosare, pokojeg narkica sa kesicom sintelana a na bas prelijepom danu starog ziju legendu Miljacke kako hvata jazmi po kamenjaru.