Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Angažovati sve mehanizme i poduzimati sve mjere na izuzimanje regije Srebrenica iz nadležnosti genocidnog entiteta, dodjeljivanjem statusa Distrikta i svođenje pod ingerencije države Bosne i Hercegovine! Konačno postoji nucleus, odnosno građansko udruženje koalicija „Prvi Mart“, koje će donijeti prevagu u srebreničkom genocide, kroz čije institucije je moguće oblikovati adekvatne mehanizme I iste aplicirati protiv zloćudne izrasline tzv. Bosanskohercegovačkog entiteta RS. Genocidaši su već prepoznali snagu, koju nosi ovo udruženje: šef Kluba poslanika SDS-a Vukota Govedarica: "Vlada RS je Suljagića trebala da zaustavi 2012. godine kada smo svi posmatrali šta se dešava u Srebrenici, a ne danas", tvrdi Govedarica i istovremeno iznosi stav da “Suljagića treba ozbiljno shvatiti, jer je pokazao da zna šta hoće, koliko može i vidio je da su nadležni u RS zatvorili oči u pojedinim momentima kada je u pitanju “1.mart ” i izbori 2012.”. “Vlada RS-a mora da "ozbiljno shvati taj pokret i na bazi iskustava iz izbora u prošloj godini u Srebrenici povuče odgovarajuće poteze". P.S. Samo pjenite genocidaši, jer i "poslije rata je rat", samo pravnim sredstvima..
Treba se od SAD traziti zeleno svjetlo da se silom oslobodi 49 % okupiranog djela RBIH!!!
Zasto Jad Vašem na ovo ne reaguje? Misle Izraelci RS majka svih jevreja, a cigani ne znaju da smo ih mi odhranili i spasili kad su nas cetnici opkolili. Licemjerni šljam.
Proći će i ovo,a onda će doći vrijeme da i mi njih saslušamo.
To je genocidna policija i nista drugo...Ziva sramota ali ocekivana od strane genocidasa.
Policija samo radi svoj posao, ovako bi i policija isto postupila i u Federaciji i bilo gdje