Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tek sad neces dobiti posao, sad ce baja da te izblokira ko oslobodjenje :)))
Baja je već otišao u p**** - sada još u materinu!
Čovjek bezuspješno traži posao. Sada je u potrazi za strankom koja će mu to obezbijedit. U kakvom društvu živimo? Tužno i porazno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...nema nista gore nego kad je stranka jednog lica
http://s27.postimg.org/rmu4fmac3/2015_03_22_14_20_32.jpg
Ovaj clanak treba uokviriti, ne znas bil plako il se valjao od smijeha
http://ustavsrpske.blogspot.com/
''Porodični background'' hahahahahahahaha eto taman ga ima predsjednik SNSD-a, inače rezultat ukrštanja medvjeda i bukve....
Đe Zlaja?
Tipican primjer bosanske sizofrenije. Sad ovog jadu svi glorifikuju a da ga je SNSD zaposlio svi bi Dodiku .ebali sve po spisku zbog nepotizma i ne znam cega vec ne. Bolesno.
Doslo vrijeme da Milorad Laktasenko otvori kofere , stavi u njih milione koje je POSTENO zaradio i izgubi se u nepoznatom pravcu ... Sretan ti put Milorade - naguzio si prije svega svoj narod a djelimicno i ostala dva
Ima mjesta u SDA rekose bit ce 100 hiljada novih radni mjesta
...isto kao sto pacovi napustaju brod koji ce da potone :)
jes mu prezime hahahaha