Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozemo mi nikako izaic na zelenu granu kad ovom drzavom vjecno haraju stranke sa nacionalnim predznakom i tako iz dan au dan anrod varaju a narod jadan pati i vjeruje u to da nas "oni s druge s trane" zele istrijebiti...i tako sve u krug...narod eprobudi se i baci nacionaliste pod noge !
Prihvatanje Muslimanskih jmb brojeva kojima su muslimani i islamisti iz Sarajeva osmislili da nam odmalena zigosu i pod svoje brojeve svrstavaju nas i nase Srpske bebe u Republici Srpskoj kao sto su nacisti odredjivali i zigosasali jevreje u svojim logorima mora pod hitno da se odbije, pa makar se ta nadleznost prijenela sutra na opcine, a ne na entitete, odakle islamistima i muslimanima iz Sarajeva uopste pravo da mojoj bebi u Banja Luci odredjuju jmb, sta je sledece?pod kojim imenom smem da je nazovem?ili pod kojom vjerom osunetim ili krstim?ovo je granica koja se ne sme prijeci!!!!! ili jmb ili novi rat za slobodu, nema druge!
Uvijek je nered kad sdp osvoji vlast
Zato sto se nacionalisti bore protiv onoga za sta se SDP bori...
Prvo napravite djecu pa pricajte
oce te li vi to rijesiti ili da mi mladi idemo u neku normalnu zemlju praviti djecu ???
Uzmite se za ruke bagro Bakire,Milorade,Sulejmane,Dragane,nebojsa i ostali gubari uhvatite se za ruke ili nesto drugo i idite,idite,mozete birati gdje para imate i neznate sami koliko,neka su vam te pare halal samo IDITE vise IDITE,pustite narod da dise.
Što bi se parlamentarcima žurilo,njima ide radni staž,plata,paušali,a uskoro će i regres za godišnji,a male ovčice mogu čekati na matične brojeve u svom getu.
Jedini cilj ovih lopova iz SDA i Lijanovica kojima prijeti sudbina Budimira jeste da opstruiraju sve i da gdje god mogu ugrabe jos koji milion jer znaju da je narodu doslo do grla i da ce uskoro biti smjenjeni.
Sta se sada desava npr ako se neki stranci zadese u BiH kada im se dijete rodi. Da li to dijete moze napustiti BiH i vratiti se u svoju drzavu?
e moj Magazinovicu tesko se boriti sa ovim lopovima,oni nasu drzavu unistavaju na svaki moguci nacin...Gradjani su uz tebe izbori se da nasa djeca imaju JMBG