Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DEMOKRATE TRCE ,DEMOKRATAMA A,BJEZE OD VJERE.
Prevarili su Bosnjake ,odustali od svojih strateskih ciljeva sda sda=sulejman tihic .Koji jezik on govori kako presjednik stranke prica sa nasim ino-prijateljima .Mozda mu mali sepic prevodi(dijete ostvarilo americki san,per aspera ad astra,a on preko sefofoovog cmara do zvijezda) ZNAM DA OVOGA PUTA ZA VAS NE GLASAM
Naprijed SDA,naprijed BAKIRE,BAKIRE----
Ni SDA ni njihove derivate!!! O.d.je.b.i.t.e nam s ledja vise SAPROFITI!!! Derivati=SBBIH/SBIH/A-SDA/ima li jos?
Pozdrav drustvo! Nadam se da ovaj put stvarno narod zna i da ce stjerati ove minderase s vlasti. Za SDA bih mogao glasati samo kad bih ostao bez mozga i razmisljao pomocu kutnjaka Ja vecih mangupa nisam vidio na svijetu, pa red je da se mangupski okrsimo!! SDP rules! Pozdrav iz Doboja!
DOSTA JE BILO DA MI NJIH BLOKIRAMO NEKA SADA EU NAS BLOKIRA :D :D
ma hajde sa SDA u bosni se osjecas ODVEZANIH RUKU U ZAVEZANOJ VRECI.....pitam se ko nam samo zaveza vrecu ccccc aj ba razguli pa cemo vidjet ko ce nas deblokirati :)
Samo SDA, nista ovi novi ;)
PA OVA SDA NE MOZE DA DEBLOKIRA NI LOKALNE PUTEVE, A KAMOLI ONE KOJE VODE PREMA EVROPI. IPAK IM SE MORA PRIZNATI DA SU NAJBOLJE ODBLOKIRALI , PA CAK I ASVALTIRALI, PUTEVE DO SVOJIH KUCA, VIKENDICA, VILA I RODNIH IM SELA I ZASEOKA. AFERIM !!!
Jadan je onja koji vama poslije svega vjeruje.
hahahah, sanjajte vi boje i bojice, sad pobjeđuju ljudi a ne ovi što pričaju i ništa ne rade
kakva sda molim te.. sve je to lijepo bilo i nekada hajde i uradili su nesto.. ali dosta vise... pa nema smisla....
a ko nas je blokirao? ahmo bajkiceeeeee
@crveni samo se nadajte.narod je uz SDA
MA sto prije ne rekoste da je blokiran put, mogli smo svi lopate u ruke i kopati da to sto prije odblokiramo... Ma koga vi vise lazete, ko je to blokirao da vi niste nista mogli uraditi. Hajde Tihi, majkre ti, prestani narod lagati i idi u penziju. Dodta je vas i vasih lazi.