Komentari (399)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi kroati su prave karine. Da smo bili pametni nismo trebali 92' referendum raspisivati. Trebali smo prvo zajedno sa srbima je.bati mater kroatima kako ovim nasim tako i onim u hrvatskoj i onda raspisati referendum i poklat se sa cetnicima.
interesantna taktika. zamisli da se nismo uopste klali ni sa jednim ni drugima vec ostali kao i sandzaklije u toj krnjoj jugoslaviji.koliko bi zivota i imovine danas bilo sacuvano.
@unmibh Bošnjaci su veći od Sandžaklija i ne priliči im da robuju karpatlijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Samo neprijatelji Bosne i Bosnjaka mogu da ignoriraju bujanje vehabizma i sve jaci Arapski utjecaj u nasem drustvu. Kao kad ignorises mladez koji pocinje da mijenja boju i oblik. Bice vremena i da zalimo... ali tad ce biti kasno za bilo sta.
BiH znači može biti nezavisna i suverena samo po mjeri Beograda i Zagreba. Tome se je bilo teško suprostavljati čak u vrijeme socijalizma, uspjeli su nekako Branko Mikulić, Hamdija Pozderac i Milanko Renovica. Čim je Vučić javno objelodanio da će se manje mješati u unutrašnje stvari u BiH, krenula je lavina zaista čudnih pritisaka iz Zagreba.
Hahaha, evo i ja puštam bradetinu samo da plašim ove komšije. jbt, ja tek sad skontao da sam radikalan, da nebi komšija nebih ni znao. hvala vam na svjetonazoru, a može i pas vam mater ljigavu!
POTKUPLJENI CIGANI SA ADE CIGANLIJE, FAMILIJA IZMETBEGOVICA JE DOSLA GLAVE REPUBLICI BH. NAJNOVIJA VELEIZDAJE TE CIGANSKO-CETNICKO-MAFIJASKE BANDE JE RUSENJE ORUZANIH SNAGA BH I PONOVO RAZORUZANJE BOSNE: http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/gradanski-savez-pita-izetbegovica-zasto-si-pristao-na-skladiste-oruzja-u-jahorinskom-potoku/187468Građanski
kad ste budale da te arapa pustate u nasu ljepu drzavu, trebi njih i sve njihove pogane ideologije istjerati, ili ce vas saljiti da se zrtvujete a vasi kcerke ce uzimati sa sebe zar vise nevidite koliko je pogan i prljav taj arapski narod? tamo u svojim drzavima rezu glave za one stvari koje idu po zapadnim drzavima da rade jeste vi budale kad to neskontate
CETNICKI BANDIT BAKIR IZETBEGOVIC SRUSIO ORUZANE SNAGE BH. https://www.bhdani.ba/portal/clanak/1016/analiza/vojska-pada-bez-ispaljenog-metka
Gledam bas ovaj kratki Njemacki ARD report o Vehabizmu u Bosni, nisam bio dugo, stvarno sve vise i vise nema sta. Ne samo po selima nekim, i po Sarajevu, oni shopping centri, 'dzamija' u centru, ne smijes alkohol igdje, onda Kralj Fahd, nedaju ti da snimas dzamiju iz vana. Kako to? Onda kupuju onu zemlju i vodu okolo, prave naselja, iz Kuvajta, reklama 'Bosna Muslimanska zemlja puna vode i zelenila od 'Allaha'' kupite kucu za 130,000.
To su to razni 'investitori', nekii su prave Vehabije, oni po selima i kod 'Kralja Fahda', imas seoske i 'urbane', a neki su 'biznismeni', nisu vehabije, al opet ti lagana kroje drustvo, politiku, mjenjaju obicaje, prave od Bosne 'kad kupe' od tih mjesta svoj Arapski zavicaj. A to SDA i nasi politikosi sve prodaju za mito, sitne pare, prirodu, vodu, resorse. Zato kod Tita stranac nije mogao kupiti zemlje u Jug, za bilo koje pare, ko da je predvidio ovaj globalizam sada.
A zgrade i naselja okolo pune gelera ko da je rat juce bio. Koliko se 'brine' o narodu i gdje pare idu. Rijeke prljavije neg ikad, nestaje ribe, sume, prirode itd. I Dodik, i Srbija i HRV prodaju zemlju isto raznim 'investitorima', za zapada il Rusije, za male pare, to je globalizam, a narod gubi, zemlju, prirodu i buducnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umocili u Kolindu pa nastavili vec jednom prodanu pricu, valjda ta prica nije bila bas dovoljno usavrsena s obzirom da govori kako vjera more bit radikalna ;)
gledaj povampirenih 41'-ovaca pustite bosnu više
Ovo je veća laž nego horny Ramiza 35 god 1 km u okolini traži mlađeg usamljenika
Nisu BiH jebale vehabije negonustase i cetnici.
Vidi vehabija što su se digli na zadnje noge....
Ko o cemu, kurva o postenju! Hrvati su trenutno najveci fasisti u Evropi...Na mjestu gdje su pobili milion srba oni se sad slikaju i velicaju to kao da se ponose sa tim...
Prvo pročitaj ovaj članak a onda članak u Večernjem.
IMA LI ISTA LJEPSE OD NEDOKUCIVOG, CISTOG I CEDNOG MUSKARCA...? mahrama postize sacuvati muskarca, njegovo tijelo i njegovo pravo draga gospodo, pokušajte-nije opasno. Pridružite se pokretu muškaraca koji nose mahramu. Jer, mi smo drugačiji od drugih te trebamo sačuvati svoju čednost o pogleda pohotnih djevojaka
cijeli svijet se radikalizira, pa neka i ovih, ako se zakuha nek se rokaju umjesto mene , ja se isparim hehehe
Od ovih selefija ili kako ih zv vehabija prijeti najmanja opasnosti. Pa oni su uvjerenja da prema komsiji moras bit bolji nego prema rodjenom bratu, kako onda šcekivat da oni nesto naprave svom voljenom narodu. Nego u igri je nesto drugo, ne odgovara četaljima ni ustasama da se Bosnjak vrati vjeri. jer zna katil cim je bosnjak vezan za Islam sa njim više nema igre, a katili bi i dalje da se igraju i da kolju.
Kolinda se neki dan slikala u Kanadi.......al ne ta zastava ne predstavlja nikakav ekstremizam
Šta je sa zastavom? Smeta komunistima ? Neka kmeče.
@kiksi11 Smeta svakom ko je barem malo normalan. Vama ne smeta jer je vasa mrlja a kad je rijec o tudjim problemima onda ste prvi koji pokazuju prstom......
PRIKAŽI ODGOVORE (16)