Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konstituiranje novog saziva Doma naroda ide mnogo teže. Za razliku od Predstavničkog doma, konstituirajuća sjednica tog nivoa još nije održana mada je bilo pokušaja. DRZAVA U POKUSAJU !!!!!!
Je li mu rodbina fra Andjel Zvizdic ? I on je bio musliman.
blago nama...
Samo nastavite bez ucjenjivaćke politike HDZ -a.Imate podršku zapada to smo čulli sinoć na BHT -u koga upozoravaju da krši ustave.Njima su dali šansu još jednu do 17 -tog.Čoviću malo 3 ministarstva koja mora sa Ljubićem dijeliti, hoće da se Ljubića riješi ali nezna kako !!!
Samo naprijed i samo bez Ljubića čovjek mora u mirovinu hitno!