Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:-) Tuzlaci R Da BeSt!! :-)
A. Buric:\"koji na kostima predaka i rođaka ne bi gradili državu, a pritom su za slijeđenje puta Alije Izetbegovića, neka se prisjete da je on u trenutku kad je mogao birati između toga da bude pobjednik uz ratni zločin ili potpisnik mira, izabrao da bude ovo drugo.\" Da razjasnimo osnovno - PROTJERIVANJE NE-BOSNJAKA SA VECINSKI MUSLIMANSKOG DIJELA JESTE PO ZENEVSKIM KONVENCIJAMA G.E.N.O.C.I.D...! Protjerivanje je forma genocida. Dakle, g. Buric je iznio L.A.Z da G. Izetbegovic nije izabrao g.e.n.o.c.i.d. Iseljavanje JESTE g.e.n.o.c.i.d, a jos je veci z.l.o.c.i.n. jer je izvedeno planski i pod premisom zalaganja za m.u.l.t.i.k.u.l.t.u.r.a.l.n.o.s.t. javno, dok se ne tako javno sprovodilo c.i.s.c.e.n.j.e...bosnjacki kontroliranog teritorija.
Svaka cast Tuzlaci! U svakim novim vijestima sve vise dolazi do izrazaja koliko ste pozitivniji i napredniji od nazovi-\"Sarajlija\", tj. novih \"gradjana\" koji su nahrupili u grad iz Istocne Bosne, Sandzaka i sa Kosova, a da kratkopantolase iz \"bratskih zemalja\" ni ne spominjemo! Dok Tuzla plese valtz, \"Sarajlijice\" razgradjuju ono malo gradjanskog mentaliteta, kulture i nacina zivota, koji se uspio, unatoc i.z.b.j.e.g.l.i.c.a.m.a. koje su z.l.o.u.p.o.t.r.i.j.e.b.i.l.e.. gostoprimstvo tog nekadasnjeg grada sa velikim G, odrzati cak i u najgorim danima r.at.a., e da bi se po njegovom zavrsetku do kraja razgradio u primitivizmu i nasilnom vulgarizmu! Tuzla je svijetli primjer Sarajevu! Svaka vam cast Tuzlaci! Da je vise takvih kao vi i BiH bi bilo bolje!